Fotbal la Jandarmerie din perspectiva staffului tehnic al echipei...

Un altfel de tweetmeet – AC/DC la Bucuresti

14/05/2010 Comments (2) Blog

Ce mai citesc prin blogosfera (ep. 4)

Astazi am un site special in serialul Ce mai citesc prin blogosfera. Primul blog de merchandising din Romania – http://blog.triconsultance.ro implineste astazi 1 an de cand a fost infiintat de colegul meu de #DreamTeamRoClaudiu Ciobanu.

Este la ora actuala singurul pe aceasta nisa (merchandising, retail si FMCG), plus ca vorbim de o nisa destul de “scortoasa” daca ii pot spune asa. Citez ce spune chiar Claudiu Ciobanu despre blogul pe care l-a creat: Intr-un an de zile am scris 138 de articole ( incluzandu-l si pe acesta ) la care am avut 405 comentarii. E putin, comparand cu alte bloguri, dar informatia e corecta si la obiect. Am preferat sa nu scriu, decat sa bat campii, doar de dragul scrisului. Am scris si o voi face in continuare numai in granitele impuse chiar de la bun inceput.

Ce am aflat eu prin blogul lui Claudiu? De exemplu ca Sellgros, Billa si Penny-Market fac parte din trustul Rewe (foarte popular in Germania prin magazinele cu acelasi nume), ca Lidl (si ea o marca familiara mie tot din Germania) a cumparat reteaua de magazine Plus din Romania, sau care sunt targeturile fiecarei categorii de magazine (supermarket, hypermarket, hard discount etc.).

Asa ca, La multi ani, http://blog.triconsultance.ro si multa bafta in bransa.

2 Responses to Ce mai citesc prin blogosfera (ep. 4)

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Marius Matache. Marius Matache said: Ce mai citesc prin blogosfera (ep. 4) – http://bit.ly/aXafjP […]

  2. Claudiu says:

    Merci Make ! Sa fie ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *