Am un nou tricou favorit

Cetatea Rasnov

14/04/2012 Comments (4) Blog

Ce mai poti spune la asa afront :D

Si stateam eu, monser, deunazi in laborator, printre Erlenmeyere si Berzeliusuri, lucrand pentru premiul Nobel (pentru pace, evident!) cand colo, suna telefonul. Raspund, jupan Tunaru la aparat. Monser, zice el, te sun cu carte si vesti bune, iesi iute in pridvor ca vrem sa te calcam grabnic. Las jos flaconul cu hexaclorciclohexan, opresc distilarea tetrahidrofuranului si ies in fata facultatii. Si ce sa vezi?

Si am mai fi stat cu Maestrul Iulian sa cantam de-ale noastre, lautaresti, vreme indelungata, dar oamenii erau pe fuga, ca mai aveau guri de hranit in asa vremuri de abstinenta.

Apai sa stii, Jupan Matache, ca mie asta imi suna a inceputul unei temeinice prietenii intre doi oameni numiti la fel, bag eu de seama un fel de rude. Dar despre asta vom mai vorbi noi, ca tare mi-as dori sa ne cumetrim brandurile.

P.S. Ma alatur si eu celor care felicita Netalurgica pentru o intrare de poveste in online-ul romanesc a brandului Matache Macelaru. Urari de Pasti la fel de savuroase gasiti si la Simona TachePetreanu si Auras.

O istorie foarte interesanta despre Matache Macelaru gasiti la Adevarul.

4 Responses to Ce mai poti spune la asa afront :D

  1. Radu Oncescu says:

    :))))) Foarte frumos.

  2. f fain. trebuia sa-l pupi pe frunte pentru surpriza 😀

  3. Make says:

    @Tudor eu pup doar fete in general :)))

  4. Vlad Dulea says:

    jos palaria!!! misto de tot! :)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *