Recomandari de inceput de saptamana

E lipsa de locuri de munca pe piata?

07/02/2012 Comments (0) Blog

Cele mai accesate informatii de pe blogul meu

Am invatat, inca de cand mi-am deschis blogul, ca Google Analytics (sau orice alt contor de trafic) iti ofera informatii despre cine intra pe site-ul tau, ce cauta, ce ii intereseaza, ce citesc. Si pentru ca blogul de fata transparenta nu e doar la nivel declarativ, hai sa vedem cele mai accesate informatii de pe site-ul meu si posibile interpretari ale rezultate.

Locul 1. Biografie Asta imi sugereaza ca cei care vin pe site-ul meu sunt interesati in special de activitatea mea muzicala. Ceea ce e si normal, initial acesta a fost un site de artist, care ulterior a devenit si un blogger activ. Poate ar trebui sa imi fac biografia un pic altfel, adica structurata pe cele 3 directii: muzician, blogger, cercetator.

Locul 2. Folk Band Imperfect. Numele trupei mele de acompaniament, abreviat FBI – o gaselnita a mea, ca si numele trupei in care am inceput sa cant in mod serios, I’mperfect. Din nou, logic, oamenii vor sa stie cine sunt cei doi muzicieni talentati alaturi de care cant. Si aici ar trebui sa reformulez continutul, pentru ca de mai bine de 1 an, am ajuns la o formula stabila a FBI.

Locul 3. Primul post (locul 1 si 2 sunt pagini) este o leapsa: 10 principii de viata. O fi bine, o fi rau? Habar nu am, dar clientul nostru, stapanul nostru asa ca, pe locul 3 in top, avem leapsa “10 principii de viata“.

Acestea fiind spuse, tu ce cauti cand ajungi pe site-ul meu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *