Din regnul muzical, cu drag

Stiri bune si pe scurt

26/11/2011 Comments (0) Blog

Celelalte Cuvinte: 30 de ani de muzica adevarata

Pe cand se potcovea puricele cu 99 tone de element cu numar atomic Z = 56 (gluma de chimisti, de!), si eu, ca toti pustanii din gasca mea ne dadeam mari rockeri si studiam de la Iris la Metrock si de la AC/DC la Judas Priest, dandu-ne care mai de care mai savant in ale muzicii.

Numai ca usor-usor am descoperit o trupa noua, cam “ciudata” pentru ce stiam noi drept rock, cam psihedelica. Cel putin ALTFEL, ca orice trupa venita din Timisoara, care in acele vremuri respira parca un aer, „imbunatatit” cu miresme din vest. Au trecut ceva ani pana sa auzim de rock progresiv si chestii complicate precum masuri and stuff. Dar trupa a ramas, si in playlist, si in inimile noastre de rockeri tineri pe atunci, de-a lungul intregii noastre evolutii.

Si iata acum implinindu-se 30 de ani de existenta de Celelalte Cuvinte, condimentati cu 8 albume ce au inclus si piese cu mesaje protestatare, dar si piese “aproape de suflet, aproape balade”. 30 de ani inseamna o activitate impunatoare pentru o trupa, inseamna constanta, inspiratie, compatibilitate.

Asa ca pe 8 decembrie, va astept la Sala Palatului sa ii sarbatorim pe Calin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu si sa le ascultam povestea pe care o deruleaza de 30 de ani. Si daca nu am fost suficient de convingator, surse demne de crezare anunta si multe surprize in cadrul concertului, asa ca nu ratati Celelalte Cuvinte.

Biletele pentru concert sunt disponibile in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.

Celelalte Cuvinte – Daca vrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *