Cu trofeul, la Cluj

Fabio Capello. Mister.

04/10/2013 Comments (1) Sport

Champions League si zapada

Stirile venite de la Brasov nu erau deloc incurajatoare, zapada cazuse din belsug, temperaturile scazute, noi eram plecat pe cauciucuri de vara. Dar drumul de la Cluj la Brasov s-a dovedit in regula, astfel ca am ajuns in Piata Sfatului cu 30 min inainte de inceperea conferintei de presa. In oras continua sa ninga, temperatura era putin peste 0 grade, astfel ca ceaiurile au fost la mare cautare printre jurnalistii prezenti, dar si printre cei din staff-ul UEFA. Nimeni nu estimase o vreme atat de rece.

Champions League - Autografe BeloConstantin Zotta, Directorul General al lui FC Brasov nu a ratat ocazia sa se fotografieze cu trofeul UEFA Champions League. Dar poate mai emotionati de acest moment erau copiii din grupele de juniori de la FC Brasov si Steagu’ Rosu, nerabdatori sa ajunga langa cupa si sa primeasca autograf de la primul fotbalist din lume care a castigat UEFA Champions League (de fapt Cupa Campionilor Europeni) cu doua echipe diferite (foto stanga).

Pe drumul spre Bucuresti, ma uitam cu Cristi la copacii incarcati de zapada de pe valea Timisului si ne simteam ca in apropierea Craciunului. Pasiunea pentru fotbal a brasovenilor a depasit insa orice bariera meteorologica, ei asteptand rabdatori sa se imortalizeze alaturi de cel mai ravnit trofeu european. Un domn trecut bine de primele doua-trei tinereti, venit cu nepotul si evident coplesit de moment, a tinut musai sa il pupe pe Belo, care a primit zambitor semnul de afectiune.

Incepand de vineri si pana duminica, trofeul UEFA Champions League este expus in Piata George Enescu din Bucuresti. De asemenea, puteti vizita expozitia Walk of Champions. Doar vineri, daca sunteti norocosi, puteti obtine un autograf de la Fabio Capello, ambasadorul la nivel european al competitiei. Detalii gasiti pe evenimentul de facebook.

One Response to Champions League si zapada

  1. […] pentru fotbal a brasovenilor, veniti sa se pozeze cu trofeul UEFA Champions League.Scris de Make (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Publicat pe 4 octombrie 2013 de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *