Pegas Dor

Dor de-acasă

vara Conacul Radutestilor

Vara perfectă

10/08/2016 Comments (1) Blog

Chimistul de piatră

PiatraCând mi-a zis Cristi să mergem în vizită la un showroom de piatră, m-am uitat cam strâmb la el, nu părea chiar un domeniu unde să am vreun pic de experiență. Dar mi-a zis “mergi pe mâna mea, o să îți placă” și cum nu mai ieșisem de ceva vreme la o activitate în gașcă, am zis că e un bun prilej. Așa că iată-ne într-o dimineață călduroasă de vară descălecând în cel mai mare magazin de piatră naturală din România. Și să vezi lecție de geografie și geologie ce a urmat, cu piatră naturală adusă din 15 țări, din Grecia în Brazilia și din Turcia în Indonezia, cu travertin și onix, cu granit și ardezie, de ziceai că suntem în laboratorul de mineralogie. Apropo de geografie, eu când aud de travertin, îmi fuge instant gândul la Plitvice, lacurile alea minunate, dar să nu divagăm.

Piatra 2Toate bune și frumoase, știu, dar oamenii nu vor să fie geologi, ce găsesc acolo? Sincer? Cam orice chestie din piatră pe care v-o puteți imagina, de la socluri, garduri și pavaje, la mese, lavoare, statui, fântâni și grătare. Aici a fost momentul când m-am gândit la fratello al meu, inginer constructor, cred că s-ar simți ca peștele în apă printre atâtea variante din care să aleagă (nu e panică, frațioare, ți-am pus catalogul deoparte, vine la tine ASAP, dar tot ce e în magazin găsești și pe site-ul lor).

Nu pare simplu să alegi, nu? Ei bine, aici intervin oamenii de acolo, capabili să te ajute cu sfaturi, cu sugestii, cu soluții – există call center dedicat – 021.9907, asistență tehnică online 6 zile pe săptămână (4 oameni care doar asta fac, stau și vorbesc pe chat-ul live din site cu clienții), consultanți care să te ajute să te decizi ce soluție să alegi.

Melomani cum ne știți, ne-am apucat să cântăm “ceva cu piatră” și ce putea fi mai potrivit decât o bucată de We will rock you. Rezultatul? Au început să ne survoleze avioanele militare, ăsta zic și eu ecou în rândul fanilor!

Și dacă am zis mai devreme că oamenii au soluții pentru grătare de grădină, să știți că au și o campanie simpatică pe domeniul respectiv – marele premiu fiind chiar un grătar pentru grădina câștigătorului. Bonus, vă las cu o poză de la distracția noastră, pardon, muncă! Îi făceam declarații Julietei – în baie. De piatră era, jur! Baia, măi, nu inima fetei!

Piatra 3

One Response to Chimistul de piatră

  1. Adriana says:

    Stie fratele de ei, dar cu siguranta i-ar fi placut vizita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *