In week-end ne vedem la Brasov

imbatranim

Europa jurnalistilor din amfiteatre

14/09/2012 Comments (0) Blog

Branduri de Cluj in lumina…tastaturilor

De cand a crapat Europa granitele si pentru romani, am tot vazut orase. Mai mari, mai mici, mai bogate, mai sarace, infloritoare sau dupa bombardamente (la propriu, am fost la Belgrad in 2002, la mai putin de un an de la terminarea razboiului). Si fiecare oras are povestea lui, spusa de oameni, de cladiri, de istorie si, de ce nu, de firme. Vi se pare exagerata afirmatia? Ganditi-va ca atunci cand spui Ingolstadt, spui Audi, cand spui Koprivnica, spui Vegeta, cand spui Eindhoven, spui Philips, iar astfel de exemple sunt numeroase.

Ce companii imi vin mie in cap cand vorbim de Cluj? Jolidon (mai ales datorita echipei de handbal feminin), Ursus (asta de cand lumea si pamantul), Farmec (mai ales datorita campaniei de sustinere a sportivilor nostri la olimpiada de la Londra si nu numai) si Napolact (in special datorita prefixului Napo din titlu, care ma duce cu gandul la Napoca).

Orice companie isi doreste o imagine buna, asta e clar, dar o imagine buna nu inseamna insa si o imagine reala. Imaginea reala nu ti-o faci urmarind spoturi tv sau cine stie ce campanii. Imaginea reala o obtii “la fata locului”, mergand in interior. Iar o serie de branduri din Cluj sunt gata sa se expuna (atat cat e posibil in business) in fata bloggerilor la Cluj Brands Tour, ba chiar sa ii implice in activitati de gen “hands-on learning” (am citit undeva ca la editia de anul trecut, bloggerii participanti au trebuit sa produca ceva parfum la Farmec).

Asadar, in perioada 20-22 septembrie 2012, brandurile clujene îsi dau întâlnire cu bloggeri din tara (14 la numar), dar si cu cei din Cluj la cea de-a doua editie Cluj Brands Tour.

Va dati seama ca oamenii sunt blindati cand vine vorba de promovare online – tot ce trebuie stiut gasiti fie pe site-ul evenimentului, fie pagina de facebook, fie pe hashtag-ul#clujbrandstour. Daca doriti sa promovati evenimentul, poze de profil, cover photo si bannere gasiti aici.

Cluj

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primariei Cluj-Napoca. Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânarilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *