Lansare Gura Humorului la cald

Vesti despre concert si album

05/02/2013 Comments (4) Noutati

Concert: AMR 7 zile

Mai e fix o saptamana pana la concertul de la Teatrul Excelsior. Asa cum am mai spus (ma cam repet in ultima vreme, nu stiu daca e varsta sau stresul), va fi cel mai important examen al carierei mele muzicale. Incercam sa fie un concert altfel, ca prezentare, ca si concept (incercam sa aducem Piata Matache pe scena).

concert ExcelsiorMiercuri e conferinta de presa, de la ora 13:00, tot la teatru, mai scapam de o grija. O sa fie un pic ciudat, de obicei stau in audienta si ii intreb pe cei de la “prezidiu” despre albumele si evenimentele lor. Dar va fi exact ca trecerea de la student la profesor, deci zic eu ca ma voi descurca si cu asta.

Pregatirile sunt in toi, in fiecare zi mai dau o fuga la teatru pentru a mai rezolva cate ceva impreuna cu dl. Aurel Mitran si doamna Violeta Creanga (cu scena, cu sonorizarea si tot asa). Partea buna e ca sunt atat de calmi incat nu imi permit nici eu sa fiu isteric (cum sunt de multe ori). Saptamana asta mai am si doua repetitii, plus ceva prezente pe la TV si radio.

In loc de concluzie, o piesa din concertul de la Gura Humorului. Poate ca preambul la ce va urma (hai ca am fost enigmatic cu asta!). Hai ca mai e un pic!

4 Responses to Concert: AMR 7 zile

  1. Incerc si eu s-ajung la conferinta de presa. Asta daca nu ma ratacesc prin Bucuresti :))

  2. Make says:

    @Irina e langa fostul Senat, actualmente Ministerul Sanatatii.

  3. Vasiliu Maria says:

    Vin si eu luni la teatru! Abia astept!

  4. Make says:

    @Maria iti recomand sa iti iei bilet de pe net – sunt singurele disponibile bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Hoinar+prin+Piata+Matache+11+feb+2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *