Decembrie de foc

jurnal

Săli de spectacol în București

08/12/2016 Comments (0) Noutati

Concert de final 2016

concert turneu

Mai mereu, când nu apare cine știe ce, în decembrie fac un concert de final de an pentru apropiați, pentru fanii cei mai fideli, pentru oamenii care m-au ajutat în anul ce a trecut și mai ales pentru mine. E concluzia mea muzicală, e împăcarea mea cu lumea, după un an agitat (cum altfel), e un prilej să cânt doar ce am eu chef și ce aveți voi chef (cu măsură ambele), fără să îmi pese de regie, de setlist și alte cele. Colinde (sunt un fel de Ștefan Hrușcă tuns și mai tânăr) și cântece de iarnă, piese foarte puțin cântate.

Daca veniti mai devreme la Ceainăria GreenTea (intre 19:00 si 19:45), aveti parte de o surpriza fotografica. Veti vedea la fata locului despre ce e vorba, pe scurt, o amintire digitală pentru un sfârșit de an zâmbitor. Împreună cu Leea, vrem să imortalizăm momentul, o fotografie pentru veșnicie, cum spunea George Șovu în Declarație de dragoste.

Anul acesta am primit mult ajutor din partea celor din jur sau din partea unor oameni care pur și simplu au rezonat cu proiectele mele. De aceea, un procent din tot ce se vinde în ultimele două zile (discuri și merchandising – căni, tricouri, magneți) va merge către o cauză nobilă (vă voi povesti mai multe la concert). Nu vor fi mulți bani, dar ajutorul nu se măsoară în cantitate. Așa cum la spectacolul de lansare a albumului a fost David, acum va fi altcineva.

Concertele de la GreenTea reprezintă și finalul mini-turneului din luna decembrie, lista completă a concertelor și aparițiilor din această perioadă o găsiți mai jos.

  • 14 decembrie – Radio Seven, matinalul cu Mihai Găinușă și Laura Ivăncioiu, după 09:20
  • 15 decembrie – Tecuci, lansare album Folk din pana mea vol. 2, ora 19:30concert decembrie
  • 16 decembrie – Bacău, Vila Borghese, lansare de album Alchimie, intrare liberă
  • 17 decembrie – Gura Humorului, Piața Ștefan cel Mare, spectacol de colinde în aer liber, intrare liberă, ora 16:30;
  • 18 decembrie – Câmpulung Moldovenesc, Școala nr. 3 Bogdan-Vodă, ora 14:00;
  • 19 decembrie – Ceainăria GreenTea, București – bilete aici (5.5 euro/1 bilet; 10 euro – 2 bilete), ora 19:30;
  • 20 decembrie – Ceainăria GreenTea, București – sold out.

Alchimistul din concert

Încă o piesă din spectacolul de lansare a albumului Alchimie din București, e vorba de Alchimistul. Am promis conținut peste așteptări pe YouTube și fac tot posibilul să mă țin de cuvânt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *