Fără cifra doi seriale

Fără cifra doi

orgolii martie

Martie și concertele lui

08/02/2017 Comments (0) Noutati

Concert de februarie

Știu că nu vă stă gândul la concerte, la 14 februarie, la muzică, la poezie, la glume, la dragoste, la teatru. La mine. Dar am chef de o seară care să mă scoată din starea asta ce ne bântuie pe toți, plus alte chestii personale care mă încruntă zilnic. Și pentru că odată demult făcusem o tradiție din concertul de 14 februarie, am zis să o reluăm în locul magic numit Ceainăria GreenTea. Noroc ca Ciprian, gazda noastră, mă iubește tare și imediat marșează la “prostiile” mele.

Ce cântăm pe 14 februarie?

Da, e o întrebare și pentru voi. Ce va pot spune sigur sunt două piese ce vor alcătui momentul in memoriam Liviu Nechita: Ploaia, de pe Alchimie, și Ploaia lui Liviu Nechita. Ploaia mea este compusă chiar pentru Liviu, atunci când el a început lupta cu boala care l-a răpus sâmbătă.

Mă bate gândul să facem o secțiune cu cântece de protest – Vali Sterian, Cristi Pațurcă, Bob Dylan etc. – și aici aștept ideile voastre, pro sau contra. Că uneori mi se pare că folkul a uitat de unde a plecat, de la cântecul de protest. O să fac un sondaj în evenimentul de pe facebook (e pe pagina mea de artist) cu piesele de pe Alchimie și HOINAR prin Piața Matache pe care le vreți cântate.

Administrative de concert

Suport artist: 25 de lei. Fiecare plătitor primește ceva – 1 bilet = 1 magnet Alchimie, 2 bilete = 1 disc Alchimie. Mai găsiți la fața locului tricouri și căni, lichidare de stoc, că pe 2017 trebuie să facem alte modele deja.

Concertul e anunțat la 20:00 și, dacă ajungeți la timp, începe chiar la 20:00, sigur nu mai târziu de 20:15. Ca să ajungă oamenii la metrou în timp util. Dacă vreți să rezervați locurile în avans, o puteți face printr-o donație PayPal, accesând linkul de la sfârșitul rândului și transferând 5,5 euro pentru 1 bilet sau 11 euro pentru 2 bilete. Link PayPal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *