Unde cant in luna noiembrie

Concerte Marius Matache in luna decembrie

17/11/2010 Comments (6) Noutati

Concert la Mojo-ul din Iasi

Am si eu cateva idei fixe in ceea ce priveste locuri in care tin musai sa merg sa cant, chiar daca nu exista un public de folk constant, chiar daca ies in pierdere financiar vorbind si tot asa.

Unul din aceste locuri este Iasi-ul. Pana in 2005 parca, nici nu stiam unde este Iasi pe harta. Never been there, nu cunosteam pe nimeni, ce mai, total eclipse of the heart. Dar din momentul ala, parca a fost un declick. Acum am vreo 9-10 prieteni care toti vor sa ma vada cand ajung in Iasi (cu concert sau nu), vara-mea s-a casatorit in Iasi, am lucrat cu doamna Carmen Hura de la Institutul de Sanatate Publica Iasi si tot asa.

Astfel ca, pe baza ambitiei mele personale si cu sprijinul Mojo Bar din Iasi, duminica, 28 noiembrie, incepand cu ora 20.00, voi canta acolo. Data trecuta m-am simtit extrem de bine in Mojo deci nu puteam rata ocazia sa merg tot la ei.

Afisul e mai jos. Biletul va costa, probabil, 10 lei. Va astept cu drag pe voi, cei ce ascultati folk.

6 Responses to Concert la Mojo-ul din Iasi

 1. Alexa says:

  te asteptaaaaammmmmmm cu drag !

 2. adina says:

  da da da… te asteptam !:)

 3. l'enfant says:

  Vai! Cum sa spui ca nu exista public iubitor de folk constant? Este multi, ca sa zic asa! Dacavor afla din timp de concertul tau, cu siguranta vei avea ocazia sa-ti schimbi opinia! Ce sa mai, succes si enjoy! Iasiul este superb! [si tinde sa molipseasca si oamenii de acolo cu frumusetea sa!] 🙂

 4. […] This post was mentioned on Twitter by Sorin Grumazescu, Mirela-Cristina Urse, Arcana Pavel, Marius Matache, lucian_marin and others. lucian_marin said: RT @make2000: Concert la Mojo-ul din #Iasi http://p.ly/ndv6h dati si voi un RT, ca poate nu stie toata lumea de pe twitter ce talentat sunt […]

 5. […] This post was Twitted by Myry313 […]

 6. adriana says:

  abia asteptam! sunt sigura ca va iesi cel putin la fel de fain ca anul trecut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *