weekend

Weekend de poveste și drumuri

FolkN3T

FolkN3T

20/08/2019 Comments (1) Noutati

Concert la Muzeul Antipa

Muzeul Antipa e una din instituțiile de care sunt legat de ani buni în activitățile mele de cercetare. Pe Gabi Chișamera îl știu de când era student, a lucrat cu noi și la primul proiect LIFE din Porțile de Fier, apoi în multe alte proiecte. Apoi Muzeul Antipa a fost partener într-un proiect pe Prut în perioda 2009 – 2011, când am studiat împreună bioacumularea poluanților în organisme vii din zonă. Cu Oana am fost coleg la postdoc, ne-am consultat pe niște scoici invazive (Dreissena polymorpha) și plănuim și niște chestii pe niște creveți dacă partidul mai scoate vreodată fonduri de cercetare.

Dar cine a făcut ochii mari și a ciulit urechile la fel de mari când m-a sunat Oana să facem un concert La Antipa, în Grădină, cine? Adică eu știu că folkul e cam învechit după unii, dar eu mă țin bine la vârsta mea și încă nu sunt exponat de muzeu. Dar un concert în frumusețe de grădină, lângă șosea, nu puteam rata. Așa, ca de la cercetător-artist la muzeu de istorie naturală! Pentru că aici se întâmplă o groază de chestii simpatice, Muzeul Antipa e unul din cele mai active muzee românești, ca prezentare, ca activități, ca promovare și ca deschidere spre public.

Așadar, mâine (n.a. Miercuri), 21 august, începând cu ora 19.00, vă aștept împreună cu Teddy Tudoroiu să vă bucurăm și să vă facem să zâmbiți. Intrarea este liberă.

Ce urmează după concertul de la Muzeul Antipa

  • 22 august – Turnul Berarilor, Piatra Neamț;
  • 23 august – Pensiunea Arnica, Moeciu de Sus (Școala de Vară GPeC);
  • 24 august – White Horse, Costinești;
  • 28 august – Matcha Bar, București.

În perioada următoare voi anunța și ce urmează în toamnă, am multe vești bune și abia aștept să vi le împărtășesc. Că am promis niște treburi și vreau să mă țin de cuvânt.

One Response to Concert la Muzeul Antipa

  1. Flatfy says:

    Imi pare super rau ca nu am putut ajunge, dar poate data viitoare voi putea fi prezent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *