Jurnal de concert Marius Matache in lectura autorului (4)

Surprize pentru concertul din 22 august

10/08/2011 Comments (1) Noutati

Concert – Terasa Damage – invitati speciali – 22 august

Din cand in cand, e bine sa nu uiti de unde pleci si de oamenii cu care ai inceput o treaba, chiar daca ulterior drumurile se despart. Astfel ca, va invit pe 22 august pe Terasa Damage (Calea Victoriei la nr 16-18-20 , in Pasajul Villacrosse) pentru un concert foarte special.

Spun special pentru ca alaturi de mine si baietii din Folk Band Imperfect (Radu Tudoroiu – percutie si Alex Nichita – vioara) va fi prezent, pret de cateva piese, si Madalin Giambasu (Madu), omul alaturi de care m-am apucat serios de cantat, debutand, pe 8 aprilie 2004, intr-un concert la Big Mamou nr. 3. De asemenea, e posibil ca pana atunci sa mai apara ceva surprize, asa ca stati pe-aproape.

Si, pentru a va convinge de intentiile noastre serioase, va ofer, in premiera, prima piesa “lucrata” cap-coada cu Madu, intitulata Cat de mult, la calitate de studio.

Marius Matache&Folk Band Imperfect – Cat de mult

One Response to Concert – Terasa Damage – invitati speciali – 22 august

  1. […] Va spuneam ca pe 22 august avem concert pe Terasa Damage cu ocazia prezentei in tara a domnului Madalin Giambasu from USA . Pot sa confirm ca Madu nu este singurul invitat. Alaturi de noi va fi si Ancuta Onofrei, domnisoara ce a facut ravagii la prima editie de #AcousticBloggers. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *