Despachetam la redactie

Cred intr-o lume mai buna

13/12/2012 Comments (0) Blog

Concert in beneficiul UNICEF la Hard Rock Cafe

Perioada sarbatorilor de iarna inseamna si o avalansa de initiative, laudabile de altfel, fapte bune prin care oamenii sar in ajutorul celor care au nevoie de o mana intinsa. Incerc sa va prezint cat mai multe dintre ele, lasand la indemana fiecaruia sa aleaga daca si in care din evenimente sa se implice.

UNICEF

UNICEF organizeaza pe 17 decembrie, incepand cu ora 20:30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti un concert caritabil ce ii are ca invitati pe Smiley, Vunk si Lucia. Accesul la eveniment se face pe invitatie, acestea putand fi obtinute în schimbul unei donatii pentru copii (direct de la Hard Rock Cafe sau luand legatura prin e-mail cu Laura Petculet (lpetculet@unicef.org). Pretul unei invitatii este de 60 de lei (acces normal) sau de 200 de lei (si aveti acces si la Meet&Greet cu artistii prezenti).

In timpul concertului, UNICEF si partenerii sai organizeaza o tombola cu premii speciale, al carui Mare Premiu este un tricou semnat de Gica Hagi, Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF România.

P.S. Despre un alt concert caritabil, ce are loc pe 20 decembrie din Club Razna realizat in beneficiul Asociatiei pentru Interventie Terapeutica în Autism (AITA) si in care sunt implicat si eu am scris in detaliu aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *