Zilele Prieteniei Bergenbier 2014

Discuri HOINARE la reducere

Discuri ieftine

09/07/2014 Comments (0) Noutati

Concerte de iulie

Chiar dacă pe blog am dat Cezarului ce e al Cezarului, adică mai multă atenție fotbalului, că doar suntem în an de mondial, iată că am și concerte de anunțat în luna iulie. Chiar dacă, mă temeam eu, că activitatea muzicală din iulie va fi mai redusă față de lunile trecute. Partea bună e că în nici unul din cele două orașe nu am ajuns de când am scos albumul, iar în cel de-al doilea nu am cântat niciodată.

Afis Falticeni 2014Pe 13 iulie voi susține un recital la Fălticeni Folk 2014, un festival ajuns la a 3-a ediție. Acesta are loc la Centrul Cultural Grigore Vasiliu-Birlic și voi cânta în aceeași seară cu oameni cu care împart scena de ani mulți – Puiu Crețu și Ovidiu Mihăilescu. Intrarea este liberă, iar Suceava nu e așa de departe, așa că poate dați o fugă. Știți că încerc mereu să ajung la oameni care nu au intrat în contact cu muzica mea, să le dau ocazia să mă descopere ca artist. De aceea, pe 25 iulie voi cânta pentru prima oară la Lupeni, la Valahia Pub.

Așadar, pe scurt:

  • Duminică, 13 iulie: Centrul Cultural Grigore Vasiliu-Birlic, Fălticeni
  • Vineri, 25 iulie: Valahia Pub, Lupeni

Planuri pentru toamnă încă din…iulie

Înțeleptul face vara țuică și iarna bere, parcă spunea un proverb (sau ceva de genul). Așa că, după cum am anunțat pe pagina mea de facebook (pe care vă recomand să o urmăriți, în general nu postez decât chestii muzicale acolo), mi-am propus ca din toamna să ies, măcar cu spectacolele mele, din cluburi cu fum și zgomot de sticle. Cu scopul final de a cânta doar în spații salubre (Club Puzzle, din păcate, s-a închis), unde oamenii să vină cu drag. Am gasit locul potrivit și am găsit și oamenii potriviți care să mă ajute în planurile mele. Încă nu vă spun prea multe, la momentul oportun, spre sfârșitul verii, voi veni cu informații detaliate, dar sunt încrezător că veți fi plăcut surprinși. Nu voi fi singur în ele (sunt mai multe spectacole) și de fiecare dată voi fi alături de alți invitați.

De asemenea, vă recomand să veniți și mâine aici, pe blog, am o veste bună și o surpriză. Dap, 2 în 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *