Întâlnire cu legenda

Ne vedem în Zeppelin Pub

31/05/2014 Comments (0) Noutati

Concerte de iunie

Știu că am spus că în iunie nu sunt sigur dacă voi mai reuși să respect norma de 3 concerte pe lună, dar se pare că nu e chiar așa. În afară de lună, mai au ceva în comun cele trei spectacole: toate încep devreme, nu seara. Pentru că s-au aliniat planetele și iată care sunt cele trei apariții din iunie. Prima este chiar mâine, pe 1 iunie, la Tulcea, în Piața Civică, în cadrul evenimentului Hora Frumusetii Avon, de la ora 17. Sper ca ploaia să ne lase în pace, că noi avem (chef) de cântat.

iuniePe 13 iunie am fost invitat să susțin un recital de 30 min în cadrul sesiunii festive a Facultății de Chimie, ocazionată de aniversarea a 150 de ani de la înființarea Universității din București. Recitalul meu are loc în sediul Facultății de Chimie din Bd. Elisabeta nr. 4-12, amfiteatrul Nicolae Teclu (R3) și începe la ora 17:00.

Pe 15 iunie ajung din nou la Slobozia. Fundația de Turism și Ecologie a Dunării de Jos Ciulinii Bărăganului împlinește în acest an 15 ani de existență, iar Florin Munteanu, mai cunoscut sub numele de cod Mate, ne-a invitat pe mine și pe Puiu Crețu să susținem câte un recital în cadrul Festivității de Premiere a Lirei Turist 2014, alături de premianții probei culturale. Acest spectacol va avea loc la Casa de Cultură Municipală Slobozia (fostul Cinematograf Galax) de la ora 13.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *