Mignon 6 octombrie Respect

Mignon – examen de maturitate

Mignon 6 octombrie Respect

Respect în showbiz

25/09/2014 Comments (0) Noutati

Concerte de octombrie

Octombrie vine cu două concerte deschise publicului și deja confirmate. Despre concertul de pe 6 octombrie de la Mignon v-am mai povestit. Și pentru că nu am anunțat în articolul precedent cum se pot procura biletele, iată detaliile dorite. Rezervarile de bilete se pot face pe adresa contact@teatrulmignon.ro sau la telefon 0726.243.907. Dacă totul merge bine, de vineri, biletele apar și online, pe www.iabilet.ro.

Mignon 6 octȘi dacă tot suntem la capitolul informații utile, m-am gândit să dezvăluim și una din surprizele pregătite pentru primul spectacol din seria Seri acustice la Mignon. Mai precis, numele invitatului special al acestui spectacol: Sorin Poclitaru. Practic, vom reedita Alchimia toamnei de anul trecut, un spectacol ce a demonstrat, dacă mai era nevoie, chimia dintre mine și el. Sorin își va lansa cu această ocazie cartea de poezii intitulată O carte nouă. Iar eu am câteva surprize muzicale pentru el, adică o serie de piese pe versurile lui pe care le va asculta în premieră. Evident, nu vor lipsi din program autografele pe cărți din partea poetului și pe discuri din partea mea (dacă nu le aveți deja).

Și ne vedem la un pahar de Cabernet de Sâmburești în deschiderea serii, așa că mai bine nu veniți cu mașina.

Organizatori: ForeverFolkDomeniile Sâmburești și Teatrul Mignon

Parteneri: Hello Hotels, Aqua Carpatica, Kooperativa 2.0.

Invitați la Zi-le de Partid pe 3 octombrie

Lehliu Oct 2014Înainte de spectacolul de la Mignon, voi onora, alături de Cristi și Radu (cei doi componenți ai Folk Band Imperfect) , invitația prietenilor de la Restaurantul La Partid din Lehliu-Gară la ce ei au numit Festivalul Zi-le de PartidAlături de noi va presta George Bonea, responsabil cu partea de stand up comedy a spectacolului.

Nu e prima oară când mergem la Lehliu, dar de fiecare dată mergem cu aceeași bucurie, pentru că acolo întâlnim o mână de oameni care luptă să schimbe ceva în comunitatea lor. Și dacă vreți să mâncați o pizza bună sau o tigaie picantă la fel, sunt 60 de km din București, luați-o ca pe o plimbare mai lungă. Sau poate veniți din Slobozia sau Călărași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *