colaborăm

Amintiri de la concerte

A inceput Toamnă la Voroneț

22/10/2013 Comments (1) Noutati

Concerte de sfârșit de octombrie

Afis Sorin octombrie

Sfârșitul lui octombrie se anuță unul plin pentru subsemnatul, având câteva concerte importante la Gura Humorului, București și Slatina. Astfel, vineri, 25 octombrie, ne vedem la Gura Humorului, evident că în Pizzeria La Bomba. Eu eram deja acolo, pentru festivalul Toamnă la Voroneț, iar Sorin s-a gândit că trebuie să facă și el un soi de OktoberFest, că era prea simplu doar un concert folk. Și așa cum a și anunțat, în contul biletului la concert veți avea acces liber la bere și gratar pe toata durata concertului. Și, evident, vom face și o repetiție a concertului de luni, chiar dacă voi cânta, pe alocuri, și cu Alex și vioara lui. Pe 26 octombrie noi vom concerta și pentru oamenii din festival, dar acela este un concert privat, deci, dacă nu sunteți cumva implicați în festival sau nu aveți pile la organizatori, mai bine veniți vineri la grătar.

Banner 300p250Bănuiesc că despre concertul de luni, 28 octombrie nu trebuie să spun prea multe. Alchimia toamnei e un proiect cel puțin la fel de ambițios ca spectacolul de lansare a albumului din februarie. Deși locația este aceeași – Teatrul Excelsior, un loc absolut superb și potrivit pentru spectacole ce includ și folk, spectacolul este unul total diferit față de cel din februarie. Lumea ma intreaba daca voi canta alaturi de Folk Band Imperfect. Raspunsul este nu si nu pentru ca m-as fi suparat pe ei (am fi putut simula un scandal, pentru reclama, ce spuneti?), ci pentru ca Alchimia toamnei este un spectacol cu piese în marea lor majoritate noi și imaginat ca un dialog între mine și Sorin. În unele cazuri, nici măcar Sorin nu știe piesele.

Apropos de acest spectacol inedit (parerea mea), dacă vreți să veniți, vă sfătuiesc să vă luați bilete până vineri. Sâmbătă casa de bilete este închisă, iar luni nu aș paria pe prea multe locuri rămase disponibile.

Slatina OctombrieAm anunțat deja pe ForeverFolk, dar o fac și aici, pe 30 octombrie merg să cânt pentru prima oară la Slatina. Concertul are loc la Centrul Cultural Eugen Ionescu din localitate, iar alături de mine vor cânta Puiu Crețu, Dan Vană, Maria Gheorghiu, John BT și Theea Sarah. De altfel, in zona asta de sud nu prea am cantat des, ajungand doar la Craiova si Pitesti (o singura data, pentru un concert caritabil). Sunt atatea orase unde nu am cantat niciodata, vezi Rm Valcea, Tg. Jiu, Alexandria, Giurgiu si asta ca sa ma refer doar la orasele mari. De aceea concertul e cu atat mai important pentru mine. In plus, va fi orasul cu nr. 18 unde ajung cu albumul HOINAR prin Piața Matache.

One Response to Concerte de sfârșit de octombrie

  1. […] Somnorosul a scris 4 articole, pe care le puteţi parcurge urmând linkurile: aici, aici, aici şi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *