Ultima ninsoare

Concerte în mai și iunie

colaborăm

Hai să colaborăm!

05/06/2015 Comments (0) Noutati

Concerte de ultimă oră

Uite că lucrurile se așează ele așa cum trebuie și au mai apărut două concerte, așa, în scurt. N-am mai fost la Mediaș de hă-hăăăă….de pe 8 martie (hihihi!). Și cum my brother from another mother Feri e implicat trup și suflet în promovarea zonei, m-a invitat sâmbătă, 6 iunie, să cânt la un mare foc de tabără ce are loc în zona Ațel – Dupuș (la 10-15 km de Mediaș). Evenimentul e mai amplu, cu trasee de biciclete, cu tras cu arcul, cu gulaș la ceaun, vizitarea celor două biserici fortificate, ce mai, va fi fain de tot. Noi cântăm pe seară (ora 21 cred), dacă vrea cineva să meargă de la Mediaș la Dupuș, pot face o escală în oraș să îl iau, numai să dați un semn. Programul detaliat al evenimentului îl găsiți pe http://panoramic-tour.ro

concerteUltimul concert în București a fost cel de pe 2 martie, care a închis proiectul Seri acustice la Mignon. Așa că am zis că e cazul să mai fac un concert în București, cel puțin până iese albumul cel nou. În plus, am făcut cu Puiu mai multe concerte în afara Bucureștiului (și în martie, cu turneul Primăvara HOINARă, și în mai, la Fălticeni și Dorohoi). Așa că, zis și făcut: marți, 9 iunie, de la ora 21, ne vedem în Sankt Petersburg Pub, pentru Acoustic Night cu Marius Matache și Puiu Crețu. Clubul este situat în Centrul Vechi, Str. Gabroveni nr. 55.

lDespre concertul din București putem spune că este concertul ultimelor discuri HOINARe. Mai am circa 30 de discuri toate, cu ce mai umblu vara asta, cam acestea au fost. Așa că dacă nu îl aveți încă în format fizic, dar totuși îl vreți, acum e momentul să o faceți, că alt tiraj nu cred că scot prea curând. Mă pastrez pentru Alchimie.

Nu uitați nici de concertul de la Cluj, de pe 19 iunie, din Le General Pub. Despre sezonul de vară nu am nici un fel de vești, încă nu se arată nimic la drum de seară. Dar, după cum vedeți, nu aduce vara cât aduce seara.

Concerte în perioada următoare

6 iunie – Ațel – Mediaș

9 iunie – București, Sankt Petersburg

19 iunie – Cluj-Napoca, Le General Pub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *