2015

Folk acum 20 de ani

bloggeri oficiali

Parteneri media și bloggeri oficiali pentru album

23/07/2015 Comments (0) Noutati

Concerte de vară

Later edit: 7-9 august ne vedem în Delta Dunării! Revin cu detalii!

Pentru că am constatat că m-am cam lenevit, am hotărât să găsesc pun la cale câteva concerte, pentru a nu-mi ieși din mână. Mai ales că nenea Victor mi-a dat un pic liber de la munca la album, el fiind ocupat cu editarea părților deja înregistrate.

varăPrimul dintre concerte are loc chiar vineri, 24 iulie, în București, la PaQue Bistro. Cristi și naiul fermecat fiind în vacanță, voi fi singur, așa că, după cum spune și titlul, va fi o seară relaxată, de vară, cu cântat tot ce îmi trece prin cap, eventual și ce vă trece vouă prin cap. Intrarea e liberă și include aerul condiționat absolut vital în supraviețuire în aceste zile. Adresa locului este Bd. Pache Protopopescu nr. 60, informații și rezervări se pot obține la telefon 0722.330.607.

Pe 14 august ne vedem la Ciocănești, într-un concert care include mai multe nume din folkul românesc, concert ce are loc în cadrul Săptămânii Plutăritului. De Ciocănești am auzit o mulțime de lucruri frumoase, de la comuna-muzeu la o sumedenie de evenimente culturale ce au loc acolo, cum ar fi Festivalul Păstrăvului sau Muzeul Ouălor Încondeiate. Ca un mare fan de Bucovina, am ocazia să mai descopăr încă un loc din această zonă de vis.

Și pentru că e clar că am lipici la acea zonă, luni, 31 august am onoarea să cânt în seara inaugurală a Festivalului de Teatru Birlic de la Fălticeni, alături de Puiu Crețu. Trebuie spus că, începând din acest an, festivalul Fălticeni Folk are loc împreună cu Festivalul Birlic, urmează să anunțăm pe ForeverFolk detalii despre partea de concurs.

Detaliile despre fiecare concert apar instant pe pagina mea de facebook. Când vi se face dor de muzica mea și eu nu pot ajunge personal să o liniștesc, dați o fugă la contul meu de Youtube (sau, dacă vă abonați, vine el singur la voi când apare ceva nou). Să aveți o vară de vis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *