Orșova

Orșova și poveștile ei

concerte

Concerte de ultimă oră

11/05/2015 Comments (0) Noutati

Concerte în mai și iunie

După concertul de la Orșova, din 17 aprilie, am simțit nevoia unei pauze mai îndelungate în materie de concerte. Turneul din martie, cele trei concerte din aprilie, plus albumul nou, pe care l-am cam neglijat, m-au determinat să nu stabilesc nici un concert în mai în București. Publicul meu bucureștean se poate simți un pic neglijat, știu, n-am mai cântat aici în capitală de pe 2 martie, de la ultimul spectacol la Mignon, iar pentru asta le datorez scuze. Din păcate, Bucureștiul se confruntă cu un canibalism feroce în materie de concerte, cu foarte multe concerte, multe concerte cu artiști cu nume, ceea ce forțează publicul să aleagă (bugetul pentru această categorie de cheltuieli nu este, totuși, nelimitat). Bunăoară, în săptămâna 10-17 mai sunt nu mai puțin de patru concerte importante – Ane Brun, Zoia Alecu (lansare de album), Yngwie Malmsteen și Roxette. În plus, în momentul de față nu mă încântă prea multe locații de concerte din București, ceea ce în greunează și mai mult situația.

Dorohoi 2015 iunieVineri, 22 mai, ne vedem la Fălticeni (împreună cu Puiu Crețu), la Pensiunea Iristar (chiar la intrarea dinspre Roman). Ce să facem, eu și Puiu suntem îndrăgostiți de Bucovina și cum avem ocazia, cum dăm o tură prin zonă. Cum la Suceava și Gura Humorului am fost în martie, acum ne oprim la Fălticeni.

În perioada 23-24 mai voi fi prezent la Dorohoi, la cea de a 5-a ediție a Festivalului Nord Est Folk. Recitaluri vor mai susține Fără Zahăr (cei mai cunoscuți oameni din Dorohoi, probabil), Vasile Mardare, Puiu Crețu și Ștefania Iacob (foto stânga). Până pe 15 mai sunt deschise înscrierile pentru partea de concurs a festivalului, detalii găsiți pe ForeverFolk.

Pe 19 iunie ne vedem la Cluj, în Club Le General. Mă bucur că anul acesta reușesc să concertez în cele trei orașe care cred eu că, anual, nu trebuie ratate de nici un artist cu pretenții: Timișoara, Iași, Cluj. Dacă reușesc și Constanța în toamnă, pot spune că e un an foarte bun. Tot în iunie ar trebuie să am, totuși, și un concert în București, dar nu bag mâna în foc și nici nu știu când ar trebui să se întâmple acest lucru. Promit să raportez corespunzător.

0 Responses to Concerte în mai și iunie

  1. Abia astept sa va vad, ne vedem la Dorohoi si multa bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *