Sambata pe TVR, la RegioRock

Jurnal de concert Marius Matache&FBI in lectura autorului (1)

29/06/2011 Comments (1) Noutati

Concerte in perioada urmatoare

In general, vara nu a fost un sezon foarte activ din punct de vedere muzical pentru mine, mai ales ca sezonul de club se cam opreste in Bucuresti. Iata ca vara asta debuteaza destul de agitat.

Va anuntam la inceputul saptamanii ca pe 1 iulie merg sa cant la Lehliu Gara cu baietii din Folk Band Imperfect (Radu Tudoroiu – percutie si Alex Nichita – vioara). Unde, daca lucrurile evolueaza asa cum imi doresc, e posibil sa pregatim si o mica surpriza muzicala, in speta sa avem un invitat. Ramane de vazut daca ne va permite conjunctura.

Imediat dupa concertul de la Lehliu vom “demara” catre Vama Veche, pentru ca sambata, 2 iulie, urmeaza sa inauguram serile culturale din locatia La Barba Neagra – asa cum spun si ei, nu o puteti rata, e primul local din Vama Veche. Ca si la Lehliu, Folk Band Imperfect sunt alaturi de mine.

Pe 14 si 15 iulie ma duc – ia sa vedem cine ghiceste? – evident in Bucovina ­čśÇ Adica la Falticeni (joi 14, Terasa W) si Gura Humorului (vineri 15, Pizzeria La Bomba). Pe langa cele 2 concerte, am de tras si 1-2 piese pentru albumul de autor Sorin Poclitaru (apropos, aici puteti vota pentru piesele artistilor care s-au inscris cu piese in concursul suplimentar fata de artistii invitati).

Mai sunt ceva discutii pentru inca 2 concerte in luna iulie, dar pana nu se materializeaza, nu spun nimic.

One Response to Concerte in perioada urmatoare

  1. […] Marius Matache&Folk Band Imperfect, La Barb? Neagr?, Vama Veche detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *