Lugoj langa inima

Din Milano, cu dragoste

18/04/2013 Comments (2) Noutati

Concerte la Lehliu si Milano

Alaturarea Lehliu Gara si Milano e clar mai mult decat surprinzatoare. Ce pot avea in comun un orasel din inima Baraganului, cu 8000 de suflete, si un oras de 1,3 milioane de locuitori, ce gazduieste opere ale lui Leonardo da Vinci, capitala modei si cate si mai cate? Va spun eu: sunt locatiile urmatoarelor doua concerte ale mele!

Afis LehliuVineri, 19 aprilie 2013, vom bifa orasul cu nr. 10 unde vom lansa albumul HOINAR prin Piata Matache. Locatia si localitatea au devenit speciale pentru mine cu ceva timp in urma (mai exact acum 2 ani) si e singura ocazie cand in Piata Matache facem politica. Daca nu v-ati prins inca, vineri cantam La Partid – Lehliu si ma tem sincer ca Emil iar e pregatit sa ne indoape cu vreo pizza cat roata de tractor (later edit: de fapt, e momentul sa incercam painea pe vatra cu branza si ceapa!). Alaturi de mine vor fi prezenti Ovidiu Mihailescu (care si el are in pregatire o lansare de carte – o sa postez pe ForeverFolk despre subiect), dar si Radu Tudoroiu si, sper eu, si Alex Nichita.

concerteO saptamana mai tarziu, pe 26 aprilie 2013, prietenul Liviu Nechita isi lanseaza albumul Dor de-acasa la el acasa daca vreti un joc de cuvinte. Liviu locuieste la Milano de ani buni, asa ca e normal sa lanseze discul pe care il asteapta de ceva vreme si acolo, dupa ce l-a lansat prima oara la Iasi (locul unde s-a nascut si unde a inceput sa cante) si apoi la Piatra Neamt si Bucuresti. Concertul de lansare are loc la Teatro Filodrammatici, situat chiar langa Scala si la doi pasi de Domul din Milano. Printre invitatii lui Liviu se numara Gianni Savarese, Evandro Rossetti, Massimo Baruffaldi, Luca Fogli si, evident, Marius Matache.

Asadar, doua concerte, primul intr-o locatie cu oameni foarte dragi, al doilea alaturi de un prieten foarte bun si in care cred cu tarie. Ma bucur ca am descoperit ca sunt cativa oameni la Milano pe care ii cunosc si pe care sper sa ii revad.

2 Responses to Concerte la Lehliu si Milano

  1. D-Petre says:

    Inseamna ca urmatorul tau album va purta titlul “Hoinar prin Europa” 🙂

  2. Make says:

    @Petre numele urmatorului e deja ales 🙂 Cine stie, poate nr. 3, dupa ce cant in mai multe tari 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *