Discuri HOINARE la reducere

Clip oficial: Cât de mult

Zile agitate

05/02/2014 Comments (2) Noutati

Concerte în luna februarie

Eu v-am spus că nu mă las până nu duc albumul în minim 25 de orașe din România! Până azi am 24 și a venit momentul să ating și chiar să depășesc pragul propus. Acest lucru se va întâmpla pe 20 februarie la Sighișoara unde voi concerta în Crama BinderBubi a hotelului cu același nume. Am cântat aici în august 2011, când am venit cu gașca DreamTeamRO, doar că atunci concertul a avut loc afară și doar “prelungirile” cu numele de cod “penultima piesă” au avut loc în cramă până la ore foarte fragede ale zilei următoare. Așadar, dacă sunteți din Sighișoara, Mediaș sau Târgu Mureș (unde, cu părere de rău, nu am reușit să ajung), vă aștept să marcăm pragul 25.

februarieȘi nu doar că voi atinge pragul, dar îl voi depăși. Pe 21 februarie voi cânta la Brașov, la Centrul Cultural Reduta. Visez de multă vreme la un concert în Brașov, dar nu am reușit să mă “înțeleg” cu nici unul din locurile unde se cântă acolo. Și zău că n-am cerut 1000 de euro, simbolic (sic!). Așa că m-am gândit ca atunci când merg să fie un proiect frumos, nobil, din inimă pentru oameni care au nevoie de un pic de ajutor. Cu ajutorul lui Robert, am pus la cale un spectacol aparte în beneficiul Fundației Rafael, o organizatie nonguvernamentală, nonprofit, care se preocupă de asistarea persoanelor cu dizabilități.

Spectacolul începe la ora 17, intrarea este liberă, fiecare din cei prezenți este invitat să doneze cât poate sau să cumpere mărţişoare, lumânări, picturi, bijuterii şi felicitări realizate de persoanele cu dizabilităţi şi de deţinuţii, la cele două standuri care vor fi amenajate la sala de spectacole.

AfisFolk26feb2014

Februarie alături de Folk Fără Vârstă

Pe 26 februarie ne vedem la Colegiul Național Matei Basarab din București, cu ocazia unei noi etape a proiectului Folk Fără Vârstă. Alături de mine vor fi Ducu Bertzi, Mihai Neniță și Ovidiu Mihăilescu. Folk Fără Vârstă este un proiect destinat popularizării muzicii folk în liceele din București și din țară, una din inițiativele menite să arate tinerilor că se poate și altfel decât bumtzi-bumtzi și în plus să dea ocazia liceenilor care cântă să arate ce pot.

Ce articole cu mine au mai apărut

Și nu. nu mă voi referi la articolele pe care foarte mulți prieteni le-au scris despre clipul piesei Cat de mult și cărora nu știu cum să le mulțumesc. De asemenea, celor care au dat share clipului sau articolului meu, voi ați dus piesa la aproape 1800 de vizualizări în 3 zile. Mulțumesc.

Prietenul Lucian m-a luat la întrebări pe blogul său personal. A ieșit un interviu simpatic și nu a fost deloc ușor, am scris doua zile la răspunsuri. Printre subiectele abordate am vorbit despre legătura dintre chimie, blogging și muzică, cum vine inspirația, ordinea operațiilor, colaborarea cu Sorin Poclitaru și multe altele.

Am descoperit, cu mare întârziere, un articol despre albumul HOINAR prin Piața Matache, apărut în mai 2013 în revista Actualitatea Muzicală (publicația lunară a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România). Revista e disponibilă în format pdf pe site-ul UCMR, iar cronica poate fi citită în cadrul rubricii CD-uri de la paginile 34-35.

2 Responses to Concerte în luna februarie

  1. Natural says:

    Stiu ca mai ai multe locuri de calcat si de incantat, dar sa mai pui si Craiova pe harta peregrinarilor prin tara. Pana atunci ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa de cod… blogosferic.

    Mi-ar placea sa citesc raspunsul la tine pe blog, printr-un articol, sau macar printr-un comentariu la leapsa.

    Spor!

  2. […] Marius Matache, Crama Pastorella – Hotel BinderBubi, Sighișoara detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *