Doua concerte la Humor

E bine la Alba

08/11/2013 Comments (2) Noutati

Concerte in luna noiembrie

Luna noiembrie se anunță una foarte agitată pentru mine din punctul de vedere artistic. Urmează 4 spectacole în care voi apărea, în ordine cronologică la Zlatna, Alba Iulia, Slobozia și Onești. Așadar, încă 4 orașe în care să duc HOINAR prin Piața Matache, care se adaugă celorlalte 18 de până acum. Și să le luăm pe rând.

Două concerte în Alba – Festivalul Ziua de Mâine și Zlatna

Afis Zlatna vectorialCa o avanpremieră la Festivalul Ziua de Mâine de la Alba Iulia, joi, 14 noiembrie, voi merge să lansez albumul HOINAR prin Piața Matache la Zlatna. În locația numită Leul de Aur, voi cânta alături de Adi Puiuleț, Feri Teglaș și Dan Viorel Ștefan.

Am devenit curios în ceea ce privește Zlatna cu ocazia drumului spre Albac și am zis că, cu prima ocazie, vin pentru o vizită mai amplă aici. Și când am aflat că ajung la Alba, am vorbit cu Adi să ne prezinte, mie și celorlalți bloggeri, un pic orașul, că nu știu prea multe și tare aș vrea să îl descopăr. Voi reveni cu un articol amplu despre vizita la Zlatna, vă asigur.

Concerte noiembrieDeși voi prezent la Alba Iulia pe toată perioada festivalului Ziua de Mâine (15-17 noiembrie), având atribuții multiple, recitalul meu, alături de Folk Band Imperfect, va avea loc duminică, 17 noiembrie. În aceeași zi, dar de la ora 12, la Art Cafe Downtown, va avea loc o mică lansare de album, în cadrul conferinței de presă intitulate Cafeaua cu Folk. Vă dați seama că bucuria e dublă ținând cont că voi împărți conferința de lansare cu domnul Nicu Alifantis și al său Mozaic, un album absolut remarcabil. Detalii suplimentare pe pagina festivalului

Regatul de Folk la Slobozia

Afis Slobozia 21 nov vectorialJoi, 21 noiembrie, ne vedem la Slobozia, în spectacolul Regatul de Folk, ce va avea loc la Casa Municipală de Cultură, începând cu ora 18:30. Spectacolul este unul foarte special, fiind dedicat, pe de-o parte aniversării a 40 de ani de carieră muzicală de către prietenul Puiu Crețu, iar pe de altă parte lansării albumului meu HOINAR prin Piața Matache. Avem și doi invitați speciali cu această ocazie, pe Ducu Bertzi și Mihai Neniță. Iar pentru acest spectacol trebuie să mulțumesc Primăriei Slobozia, care s-a gândit și la mine și la Puiu.

MP3 la Onești

Afis 25 nov vectorialȘtiți că eu și Sorin Poclitaru nu suntem chiar cei mai normali oameni de pe lumea asta. De aceea, luni, 25 noiembrie, vom ajunge împreună cu Alex Nichita la Onești, unde vom susține spectacolul…MP3. De ce MP3? Din mai multe motive. M – Matache, P – Poclitaru, asta e clar. Suntem, ca și la Humor și la Teatrul Excelsior, în București, 3 pe scenă. De asemenea, este al 3-lea spectacol împreună. Pentru acest spectacol trebuie neapărat să îi mulțumesc Monicăi, se pare că participarea la Toamnă la Voroneț a marcat-o suficient încât să o ambiționeze să vrea și la ea acasă un spectacol cu noi. Sper să nu o dezamăgim, deja ne-am apucat să ne gândim cu ce piese noi să vin, Sorin ce să mai recite și tot așa. Se anunță un spectacol frumos, dacă sunteți prin zonă, nu trebuie să îl ratați.

Dacă ajungeți la vreunul din concerte, nu ezitați să dați un semn. Discuri sunt, pix pentru autografe avem, disponibil pentru poze sunt. Nu fiți emotivi, nu mușc decât foarte rar și, chiar și în acest caz, mușcătura nu e letală.

P.S. Multumiri Pompiliei pentru ajutorul dat cu afisele, nu stiu ce ne faceam fara ea.

2 Responses to Concerte in luna noiembrie

  1. Catalin says:

    … si pe la Ocna Mures ai fani… 🙂

  2. Make says:

    @Salut, Catalin 🙂 bafta cu trupa in primul rand. Cat despre Ocna Mures, astept o propunere si vin imediat – mai ales ca in decembrie as fi prin zona. Dar poate ne vedem la Alba si vorbim pe concret 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *