Educație, aptitudini, consiliere

Altfel de Vama Veche

25/04/2014 Comments (1) Noutati

Concerte în mai

Râdem-glumim, am mâncat drob, stufat, cozonac și alte cele, dar e timpul să ne apucăm de treabă. Pentru că, evident, și în luna mai cântăm și e firesc să vă anunț pe unde. Văd că și luna asta îndeplinesc norma de 3 concerte, ceea ce e un lucru bun. Nu știu dacă din iunie va mai fi la fel, pentru că se cam termină sezonul de club.

Cârciuma La Partid din Lehliu Gară e deja un loc de poveste pentru mine, iar pentru a duce povestea mai departe, măcar o dată pe an facem un concert acasă la Emil, de obicei primăvara. Și nici că se putea o dată mai potrivită decât cea de 1 mai, așa că vom sărbători prin muncă, cu muzici, pâine caldă, brânză și ceapă verde (noi cel puțin, voi puteți să încercați și pizza sau tigaia picantă).

Concerte in luna maiPentru artiștii din zona folk – rock – jazz din București și zona de sud în general, week-end-ul de 1 mai înseamnă, în majoritatea cazurilor, Vama Veche (excepțiile se numesc White Horse Costinești și Terasa MHT Saturn, dar acolo e vorba de oameni care încă mai păstrează spiritul culturii adevărate într-o mare de comercial). De aceea, recunosc că m-am bucurat primind invitația de a fi unul din artiștii care inaugurează campingul Sandalandala, printr-un concert folk alături de Folk Band Imperfect pe 2 mai (vineri). Pe 3 mai  tot acolo vin băieții de la ROA.

Aici situația stă în felul următor. Concertul este dedicat, în special, oamenilor cazați în campingul cu pricina. În plus, 2 mai este Seara Bloggerilor în camping, aceștia având un statut oarecum privilegiat și cazare gratuită. Dacă sunteți bloggeri serioși, nu ratați ocazia să dați un mail Adelinei cu adresa blogului, numele vostru și date de contact. Dacă nu, lucrurile se prezintă după cum urmează. Taxa de acces/vizitator în camping este de 20 de lei și permite accesul acestuia începând de la ora 9 dimineața până când se închide barul, incluzând accesul la grupurile sanitare, dușurile cu apă caldă non-stop, Internet, prize, vizionare de filme (da, se vor proiecta și filme în camping). Sau, mai pe scurt, beneficiază de toate serviciile unui client campat.

Nu e prima oară când mi se întâmplă ca, după ce ajung să cânt într-un oraș, să mă întorc și a 2-a oară, în același an, acolo. Se pare că e și cazul Brașovului, pentru că pe 16 mai ne vedem la Restaurantul Maideyi. Despre acest concert mai pe larg un pic mai încolo, dar, dacă sunteți brașoveni, rezervați-vă ziua de vineri…pentru mine.

Așadar, dacă e mai, să fie distracție cât cuprinde, că apoi se face cald și nu prea mai intrăm în cluburi, iar pe afară se cântă rar.

One Response to Concerte în mai

  1. […] am avut ocazia sa-i revad Florea Cristian, Marius Matache, Ana Musat si Chinezu, pe care l-am “incurcat” la montarea cortului sau […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *