O alegere făcută

Impresii și noutăți

27/02/2014 Comments (0) Noutati

Concertele lunii martie

Marius Matache concerte martieCred eu că e un obicei bun să fac un articol despre concertele lunii în curs, așa că iată-l pe cel corespunzător lunii martie. Aceasta începe cu  concertul din București, de pe 2 martie. În Pod la Historia este situat vis-a-vis de Teatrul de Comedie, concertul este programat la ora 20:00 (e duminică, de!), prețul biletelor este 20 de lei, iar alături de mine, ca Folk Band Imperfect, vor fi Cristi Mihai și Alex Nichita.

Tulcea webDacă Sighișoara și Brasovul au fost orașele cu numărul 25 și 26, concertul de la Tulcea de pe 8 martie continuă să îmbunătățească obiectivul pe care mi l-am propus cu albumul HOINAR prin Piața Matache. Intrarea este liberă, tocmai pentru că încerc împreună cu Cristi Mihai (tulcean, deh!) să aducem la concert oameni dornici de muzică folk și, poate pe termen lung, să se formeze un public constant în Old Times Pub.

Și pentru că nu am mai cântat la Constanța de mai bine de un an, duminică, 9 martie, ne vedem în Club Doors, gazda mea ca de fiecare dată. Prețul biletelor este de 15 lei, ora de începere a concertului este 21:00, tot Cristi Mihai și naiul său mă vor acompania.

Apariții media în martie

Și pentru că am prieteni buni (merci, Andreea!), luni, 3 martie, de la 11:15, merg in vizită la RFI România. Dau de știre pe facebook când intrăm în direct, să ne luați la întrebări. Pe 6 martie merg la o filmare la Buzău la TVSat, așa că prietenii de aici mă vor putea vedea, dacă nu live, măcar înregistrat la această televiziune locală. Și dacă tot sunt aici, seara voi rămâne la spectacolul Mozaic – 40 de ani, pe care Nicu Alifantis îl va susține aici. Dacă am spus de filmări, continuă colaborarea mea bună cu TVH, am filmat deja pentru Interviurile TVH cu Matei Georgescu, iar în această săptămână filmez cu Robert pentru The Night Show. Pe pagina mea de facebook voi anunța datele și orele de difuzare ale emisiunilor în care urmează să apar.

Ca să dau din casă un pic, în aprilie ne vom vedea la Iași (acesta e deja sigur). Discuții am în permanență cu multe orașe, dar e important să reușesc să sincronizăm mai multe orașe în aceleași perioade (de ex., Timișoara cu Lugoj, Craiova cu Tg. Jiu, Bacău cu Onești și tot așa). De la 3 concerte legate îmi pot permite să iau și unul din băieți cu mine și automat să facem un show mai frumos. Așa că vă rog să nu vă supărați cumva că nu reușesc să ajung peste tot unde vreau, doar că nu depinde de mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *