Lupta pentru visele tale

Sa facem un videoclip?

01/08/2013 Comments (2) Noutati

Concerte in aceasta vara

Vara in general e o perioada foarte linistita pentru mine, mai ales ca nu sunt tipul de artist popular pentru Vama Veche. Dar se pare ca in august am de lucru. Evident, concerte in tara, ca in Bucuresti…hai, lasati.

In ultimii doi ani nu am mai ajuns la Calafat. Ca un facut, mereu a aparut ceva in aceeasi perioada si nu am avut cum sa merg: in 2011 proiectul prin care am descoperit, alaturi de colegii din DreamTeamRO, Mediasul, iar in 2012 prezenta la Jocurile Olimpice de la Londra. Anul acesta insa m-am hotarat ca macar 2 zile sa ajung la malul Dunarii, de aceea intre 5 si 7 august ma voi prezenta, cu arme si bagaje, la poarta lui Dan Vana. Nu voi fi singur, in cele 8 zile veti avea parte de multe, de foarte multe nume (gasiti detalii mai multe aici), probabil voi face si o mica lansare de album (sa facem din Calafat orasul HOINAR cu numarul 16).

Pe 15 august, de Sf. Maria, ma mai opresc putin la Medias, ca vorba aceea, n-am mai fost demult. Si daca am inceput anul la Medias, n-ar fi pacat sa nu mai calc macar o data pe-acolo? Alaturi de Folk Band Imperfect (Radu si Alex) ne oprim in drumul spre nordul tarii la Gradina de Vara Traube. Concertul incepe la ora 18:30, in caz de vreme nefavorabila ne mutam in Crama, dar eu mi-as dori tare mult sa ramanem afara.

Sighet Final 1 augDa, e oficial! Ma intorc in Maramures! Stiam de ceva vreme de proiect, stiam ca e 99% sigur, dar pana nu am vazut afisul, am preferat sa fiu mut. Oricum, nici mie nu imi vine sa cred ca se intampla asa de rapid, unde pana in iunie nu fusesem niciodata in Maramures. Acum insa nu mai e nici un dubiu: pe 16 si 17 august voi participa la Gala Folk Floare de Colt, ce va avea loc la Sighetu Marmatiei, pe platoul central al municipiului. Noi vom canta pe 16 august, dar se anunta doua zile pline de muzica buna (detalii complete gasiti aici).

Si daca orasul cu nr 16 este Calafatul, avem si orasul cu numarul 17! Acesta este o premiera pentru mine ca artist, pentru ca nu am cantat niciodata aici. Asadar, pe 18 august vom canta in Parcul Padurice din Arad. Nu stiu prea multe detalii, inca, dar cand le am le postez fie aici, fie pe facebook sau pinterest.

Asadar, ne vedem la concerte!

2 Responses to Concerte in aceasta vara

  1. […] Feri Teglas :)Intrarea este libera ! Va asteptam cu drag ! Iata ce scrie Marius Matache pe blogul personal: "Pe 15 august, de Sf. Maria, ma mai opresc putin la Medias, ca vorba aceea, n-am mai fost […]

  2. […] Marius Matache&Folk Band Imperfect, Grădina de Vară Traube, Mediaș detalii aici […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *