Avertisment in cadrul #DreamTeamRO

Fotbal la Jandarmerie din perspectiva staffului tehnic al echipei...

14/05/2010 Comments (1) Blog

Concertul AC/DC – sursa de trafic sau fanatism religios?

Intru ca omul pe www.zelist.ro sa vad ce mai twittuieste lumea. Si printre cele mai si cele mai ce gasesc? Un articol intitulat “ACDC – ATAC FARA PRECEDENT AL DIAVOLULUI ASUPRA POPORULUI ROMAN” din care citez:

In ziua de 16 mai 2010 (CHIAR IN SFANTA ZI DE DUMINICA – ZIUA SPECIALA DE INCHINARE INAINTEA DOMNULUI) romanii se vor confrunta cu UN ATAC DEMONIC fara precedent prin organizarea unui concert rock al trupei AC/DC in Piata Constitutiei din Capitala, UN PERICOL ENORM PENTRU SUFLETELE A ZECI DE MII DE TINERI CARE VOR FI ATRASI DIN TOATA TARA !!
Nu uitati c? AC/DC este
O FORMATIE ROCK CU ADEVARAT SATANIC? !!!

Ce inteleg eu din articol? Ca cei 80 000 de oameni care vom fi acolo suntem sau vom deveni satanisti? Ca ascultandu-i pe flacaii respectivi imi vand sufletul lu’ gagiul cel cu coarne?

Daca e asa, pe mine ma puteti considera satanist de mic, ca au inceput sa imi placa AC/DC de cand eram clasa a 9-a (asta era acum multi ani 😛 sa fi fost 1991). Si sa imi fie iertata ignoranta pentru cele bsiericesti (am recunoscut frecvent ca sunt cam nedus la biserica si la propriu, si la figurat), dar nu vad satanismul unor melodii ca “It’s a long way to the top if you wanna rock’n’roll” sau “I’m a problem child”. Dar, vorba proverbului, chestie de gust.

P.S. Cu cine ma vad duminica la concert sa dam din ce ne-a mai ramas pe si in cap 🙂

One Response to Concertul AC/DC – sursa de trafic sau fanatism religios?

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Cristian China Birta, Sorin Grumazescu and Ceainaria Greentea, Marius Matache. Marius Matache said: Concertul AC/DC – sursa de trafic sau fanatism religios? – http://bit.ly/95BCUx […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *