Concerte in perioada urmatoare

Concluzii post-lansare bis

14/02/2013 Comments (6) Noutati

Concluzie post-lansare

Ce poti sa spui dupa ce un om care de circa 40 de ani face concerte (cu nume care mai de care mai mari) iti spune calm si simplu “hai ca a iesit!”? Pot spune doar “va multumesc, domnule Aurel Mitran, pentru multe, dar in special pentru increderea acordata, dat fiind faptul ca nu m-ati vazut cantand inainte de asta decat cel mult o data”. Ce poti spune despre sunetul care a fost mai bun in concert decat la repetitii, desi, de obicei, este invers? Eu unul pot doar sa spun “Multumesc, domnule Victor Panfilov, pentru ca va pricepeti asa bine sa vrajiti butoanele magice”.

Pot sa va spun ca mahmureala datorata adrenalinei e mai rea ca cea de la alcool, doar ca scapati de greturi. Cu toate acestea, nimic nu se compara cu bucuria din suflet dupa o asa seara. Pot spune doar ca a iesit asa cum am vrut, asa cum mi-am imaginat. De vreo 3-4 ani imi imaginez cum va fi, tot de atunci ma gandesc sa il iau pe Laurentiu Ghita ca prezentator, chiar daca ideea era initial un pic alta, ce a iesit a fost mai bine. Puiu, Daniel, Ovidiu erau pe lista demult, ca si Radu, Alex sau Danny si va pot demonstra asta cu hartii scrise acum 2 sau 3 ani. Puteam sa fiu doar eu pe scena, prietenii mi-ar fi fost oricum aproape, dar e altceva cand prietenii sunt nu aproape, ci foarte aproape, nu langa scena, ci pe ea, cantand cu tine.

Mai pot sa va spun ca daca initial ma gandeam ca pretul de 32,40 lei e un pic cam mare pentru un concert cu mine, dupa ce am vazut cati oameni muncesc pentru acest spectacol – lumini, sunet, scena, decoruri, acces in sala si cate si mai cate – pretul mi se pare mai mult decat decent. Si aici vin si le multumesc tuturor celor care au urcat pe scena – Alex, Daniel, Danny, Laurentiu, Ovidiu, Puiu, Radu, Mihai, Maria – pentru ca mi-au fost alaturi, pentru ca au facut-o pro bono, pentru ca in cei aproape 9 ani de scena am invatat multe de la ei despre ce inseamna “artist”, despre ce inseamna “oameni”. Am descoperit o formula – in 4 – ce imi place teribil de tare si pe care as vrea sa imi permit sa o folosesc mai des (din experienta, asta nu se va intampla prea des).

Daca v-ati cumparat discul, va sunt din inima recunoscator, ma sprijiniti sa nu fie ultimul. Daca ati primit discul cadou, nu il aruncati in vreun colt, ci ascultati-l sau, daca nu va place, dati-l mai departe cadou (dar din dar se face Rai!), poate cuiva ii va face placere sa il asculte. Muzica trebuie sa circule, de aceea am facut discul asta. Daca v-ati cumparat bilet, va multumesc ca ati contribuit efectiv la o seara minunata. Daca macar pentru o clipa te-ai gandit la noi, imi scot palaria in fata ta, MARITE SPECTATOR!

Ce poti spune dupa ce 170 de oameni s-au ridicat in picioare si te-au aplaudat “la scena deschisa” cu zambetul pe buze? Ce poti spune dupa cel mai tare concert din viata ta de artist? Doar atat: MULTUMESC!

Prietenii albumului HOINAR prin Piata Matache sunt: Aqua CarpaticaDomeniile SâmburestiForeverFolkBlogal InitiativeSalvati Copiii si casa de discuri Patria Records

lansare

6 Responses to Concluzie post-lansare

 1. Dana says:

  Felicitari! Ma bucur foarte mult ca am facut parte din cei 170 de oameni care au apreciat tot ce s-a intamplat pe scena! Te pup

 2. Placerea a fost de partea mea, Make. Ma bucur sa te am prieten si ma bucur sa-mi fi adus si eu contributia la succesul acestie seri!

 3. Make says:

  @Dana Multumesc 🙂
  @Laurentiu sentimentele sunt reciproce 🙂

 4. D-Petre says:

  Bine ca a iesit bine 🙂 Felicitari!

 5. Make says:

  @D-Petre multumesc 🙂

 6. […] articolul precedent a fost despre impresiile personale si subiective legate de concertul de lansare de la Teatrul […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *