Scrisoare VUNK

Scrisoare pentru VUNK

Cadou Cadhoc

Cadou de la Chinezu

30/09/2014 Comments (0) Blog

Scurte concluzii după Webstock 2014

Așa cum am promis, anul acesta nu am mai ratat participarea la Webstock, chiar dacă, datorită conjuncturilor, nu am reușit să stau decât pentru sesiunea de dimineață, iar premiile și parte din sesiunea de după-amiază le-am văzut online. Și, așa cum e normal, vin cu câteva scurte concluzii. Din prima sesiune, mi-a plăcut (deși nu e prima oară când îl văd) Steven van Groningen, CEO-ul Raiffeisen România, un om de o polivalență greu de egalat (și dacă spun eu asta, e ceva). De asemenea, Răzvan Exarhu și al său Taste of Romania, implementat alături de Adi Hădean, al cărui making of vă invit să îl urmăriți.

Nu în ultimul rând, Cătălin Năstăsoiu și proiectul său RONATIV, un exemplu excelent de patriotism creativ. M-am bucurat tare mult pentru premiul câștigat de prietenii de la Aqua Carpatica pentru campania Testul purității. E semn că cele 1800 de like-uri strânse de articolul meu nu au fost întâmplătoare. Salut și premiile luate de Treizecizero (publishing, un site pe care, dacă iubiți tenisul, trebuie să îl citiți) și ClujX (Bloggers projects).

Eu la Webstock 2014Am trecut și pe la petrecere after-Webstock, preț de o apă plată și câteva mâini strânse câștigătorilor. Cât despre prezența mea, este perfect descrisă de două poze: cea de sus, din header, alături de doi prieteni vașnici din DreamTeamRO, cealalată, semn al împăcării mele cu HP, după incendiul produs de încărcătorul laptopului meu.

Organizatorul Webstock este Evensys, având ca partener principal Vodafone.

Parteneri: HP, BitDefender, Staropramen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *