Roger Waters

Roger Waters la Bucuresti

HP, Windows 8 si muzica

12/11/2012 Comments (1) Blog

Concurenti excelenti la Ziua de Maine 2012

Pentru al 3-lea an consecutiv, sunt in juriu la Festivalul Ziua de Maine 2012. Astfel ca, printre alte sarcini, am si datoria sa decid, alaturi de ceilalti colegi de juriu, concurentii care vor intra in faza finala a concursului, ce va avea loc sambata, 17 noiembrie 2012, la Casa de Cultura a Studentilor din Alba Iulia.

Pe unii ii cunosc – evident, e treaba mea, avand singurul site de folk serios din Romania. Exista si concurenti de care aud prima oara si asta e bine, pentru ca inseamna ca vin oameni din spate, tocmai pentru a-i contrazice, inca o data, pe negativistii care spun ca folkul e pe moarte.

Cel mai important lucru este insa ca s-au inscris concurenti valorosi si se anunta, ca si anul trecut, un concurs foarte echilibrat, unde va decide forma de moment, prestatia fiecaruia in fata juriului si a publicului, originalitatea (sunt total impotriva celor care vin doi ani la rand cu aceeasi piesa). Asa ca va recomand sa nu ratati sesiunea de concurs, mai ales ca anul acesta va include si 2 recitaluri si anume Ovidiu Mihailescu si Tapinarii.

Apropos de concurenti, pe noul site al festivalului gasiti piese cu laureatii editiilor 2008-2011 ale festivalului, care au inregistrat piesele intr-un studio profesional din Alba Iulia. Un obicei bun al organizatorilor, pe care sper sa il mentina si in acest an.

Ziua de Maine 2012

Organizatori: CJ Alba si Cultur’Art

One Response to Concurenti excelenti la Ziua de Maine 2012

  1. […] vanzare. Concurentii de la editia a 8-a pot fi auziti si votati tot pe siteul festivalului. Matache zice ca-s […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *