La scoala dupa 20 de ani

Siguranta rutiera ne afecteaza pe toti

06/11/2012 Comments (0) Blog

Costel Patrascan prezinta “Pizza de dupa”

Costel PatrascanNumele lui Costel Patrascan poate nu va spune prea multe. Cu siguranta insa, la un moment dat i-ati vazut lucrarile, fie prin ziare (a colaborat cu Adevarul, Evenimentul Zilei, Plai cu Boi, Saptamana financiara sau Aspirina Saracului), fie prin expozitii, fie prin albume de caricatura. Umorul lui insa e de necontestat.

In oricare din ipostaze va aflati, va invit cu toata caldura sa vedeti expozitia lui Costel Patrascan intitulata Pizza de dupa…. Vernisajul ei are loc miercuri, 7 noiembrie 2012, la ora deja tipica pentru autor – 13:13 (clar nu e superstitios), iar locatia este in ton cu titlul expozitiei Cuptorul cu Lemne (Bd. Pache Protopopescu nr. 65).

Expozitia este realizata cu sprijinul Primariei Sectorului 2 si al Clubului Caricaturistilor Sorin Postolache.

Costel e legat si de muzica folk, atat prin prietenia cu Nicu Alifantis (ca de la galatean la brailean – Costel e nascut in Galati)  si Daniel Iancu (si apoi, prin translatie, si cu mine, ca asa ne-am cunoscut), dar si prin faptul ca a realizat tricoul editiei 2011 a festivalului de la Alba Iulia. Si daca tot am vorbit de Daniel Iancu, iata un clip al piesei El e militian, realizat cu caricaturi marca Patrascan. Costel Patrascan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *