Judas Priest

Judas Priest

Romanian CSR Awards

20/03/2015 Comments (0) Blog

Credius a lansat “Cel mai cel” (P)

crediusRecunosc că mă pricep la chestiile financiare ca rața la tricotat, așa că decât să vă spun povești fanteziste, să spun cine știe ce gogomănie, am zis că mai bine vă dau direct comunicatul venit de la Credius. Dacă vreodată aveți nevoie și credeți că vă e utilă informația, știți unde să căutați. Și, așa cum spun de fiecare dată, citiți bine, să știți să alegeți ce vă trebuie.

Din februarie 2015, cei care caută un credit rapid, dar ieftin,  pe termen mediu și lung dar simplu de obținut, au în sfârșit o opțiune reală: creditul Cel mai Cel de la Credius IFN. Sume de până la 25000 lei pot fi obținute în 60 de minute, fără adeverință de venit și fără documente suplimentare. Fiecare aplicant primește o ofertă personalizată, dar ratele sunt întotdeauna fixe și costurile transparente, iar dobânda variază între 7% și 17% pe an (7% in cazul prezentării unei adeverințe de venit). Pentru o sumă de 1000 RON, împrumutată pe termen de 24 luni cu o dobândă de 17%,  comision de administrare lunar 3,6% și DAE 80,12%, rata lunară ajunge la 72,59 lei.

Cel mai Cel este cel mai bine conturat produs existent pe piata creditelor urgente, permitand cu un efort financiar minim obtinerea unui credit urgent fara mare bataie de cap. Am observat rapid ca, in ciuda aparentei abundente de optiuni, exista putine credite de nevoi personale care sa corespunda cerintelor unei bune parti a clientilor: accesibil pe de o parte si ieftin pe de alta parte. Exista creditul rapid, obtinut repede si simplu, dar extrem de scump; si creditul pe termen mediu si lung, pentru sume mai consistente, care se obtine cu greu, cu alte costuri indirecte, si intr-un termen mult mai lung. Noi ne-am propus sa combinam avantajele acestor 2 categorii de credite si sa venim cu o noua abordare in piata, mai evoluata: creditul “Cel mai Cel”, care aduna ce are mai bun fiecare categorie de credite si care raspunde astfel mult mai bine nevoilor clientilor nostri. Andrei Buzgan, CEO Credius

Credius/credius.ro este o institutie financiara non-bancara activa pe piata romaneasca din anul 2013, parte a grupului de investitii american New Century Holdings (NCH). Activ pe piata romaneasca din 1994, NCH are un portofoliu de peste 300 companii romanesti din domenii de top: servicii financiar-bancare, IT, servicii financiare de capital, industria electrotehnică, a materialelor de construcții, de morărit și panificație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *