Concerte de suflet

cinematograful generații

Cinematograful ieri si azi

19/01/2015 Comments (0) Blog

Cristi, Rapidul și interviul

Cristi Pustai interviul

Cristi Pustai e un prieten drag, un personaj extrem de interesant și un mare iubitor de poezie și muzică folk. Iar înainte de toate este un antrenor foarte bun, dovadă rezultatele foarte bune obținute cu echipe fără tradiție în fotbalul românesc (la un pas de Cupa UEFA cu Gaz Metan Mediaș, grupele Europa League cu Pandurii Tg. Jiu și o prestație foarte bună cu ASA Tg. Mureș).

Știți, probabil, că a semnat cu Rapid București, unde are o sarcină imposibilă din punctul meu de vedere – puține puncte moștenire din tur, lot extrem de subțire, puțin timp pentru omogenizare, încă multe necunoscute în partea managerială a clubului. Dar, fără îndoială, o provocare importantă, aceea de a antrena una din cele mai iubite echipe din România.

Interviul tradițional de la Porc Bun

De Porc Bun v-am povestit. E o tradiție născută la începutul lui 2013 și odată cu festivalul și recitalurile sale alte câteva chestii obligatorii: meciul de fotbal și interviul cu directorul acestui festival neobișnuit, Cristi Pustai (interviurile din anii precedenți le găsiți aici și aici).

Dom’ profesor, spor în noua aventură, sigur ne vom vedea în București, fie la meciuri, fie la concerte!

Credit foto: Istvan Bertalan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *