United Against Racism – un pas mic intr-o lupta...

Am pornit pe drumul mingii

27/03/2011 Comments (1) Sport

Cros impotriva rasismului

Cei care intra pe-aici pe unde imi dau eu cu presupusul, stiu ca pe 20 martie impreuna cu Cezar si Andrei am reprezentat blogosfera la un meci de fotbal impotriva rasismului, realizand si o legatura cu oamenii de la Policy Center for Roma and Minorities, ca vorba aia, mai usor te cunosti cu omul in offline, cand ii strangi si mana.

Astfel ca am placerea sa va transmit o noua invitatie din partea lor, la crosul antirasism ce are loc pe 3 aprilie in centrul Bucurestiului. Iata informatiile oficiale.

Policy Center for Roma and Minorities si Unione Italiana Sport per Tutti, in parteneriat cu Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Federatia Romana Sportul pentru Toti, Asociatia Municipala Sportul pentru Toti, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatia Romana de Baschet si Directia Municipala pentru Tineret si Sport Bucuresti au placerea de a va invita duminica, 3 aprilie, incepand cu ora 9, la crosul anti-discriminare “Vivicitta”, desfasurat anul acesta sub sloganul “Uniti prin sport”.

Inscrierea participantilor la eveniment se va realiza la punctele special amenajate din Piata Charles de Gaulle, traseul crosului fiind urmatorul: Piata Charles de Gaulle (punct de plecare) – Bulevardul Constantin Prezan – Soseaua Kiselef – Piata Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle (punct de sosire).

Stirea completa e aici . Eu declar ca nu pot fi rasist ca de, imi place Denzel Washington, imi place Morgan Freeman, imi place Lenny Kravitz, imi place flamenco (acum 100 de ani, flamenco-ul era hulit ca era cantat aproape exclusiv de tigani) si mai pot enumera. Asa ca sunteti asteptati la cros.

One Response to Cros impotriva rasismului

  1. […] prea pu?in?, este arestat ?i dus la cremenal. Atunci, noi ??tia din DreamTeamRO, adic? Make, Claudiu, Vlad, Nicu ?i cu mine, ne mobiliz?m ?i mergem s? îl sus?inem pe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *