Pentru ca ninge…

Un concert neasteptat e cu atat mai interesant

23/01/2012 Comments (5) Blog

Culmea piscotarelii: bloggeri la cratita!

Am mai povestit noi despre prietenia cu oamenii de la Unilever Food Solutions si MakeSense. Si poate va aduceti aminte si de sosul in teste din toamna. Ei bine, in continuarea programului de Revelion, ca sa zic asa, o gasca de bloggeri au fost convocati sa dovedeasca tarii cat de piscotari pot fi…la propriu, adica au fost trimisi cu brutalitate…LA CRATITA!!!

Impartiti pe echipe, fiecare avand de pregatit o alta reteta, am avut de testat o parte din seria de 8 sosuri pentru bucatari profesionisti pe care Knorr le-a prezentat prin ceva turneu prin tara in octombrie si prin care isi propun sa convinga publicul sa mai “imbunatateasca” feluri de genul “ceafa de porc la gratar”. Impreuna cu Haotik, am format echipa ce a avut de prestat un medalion de vitel cu maghiran si sos brun cu ciuperci. Daca preferi sosul din partile lui constituente, dureaza cam 8 ore, la noi dizolvarea lui, cu tot cu fiert apa si pregatit ciupercile, a durat…cam 8 minute. O fi util?

Dupa ce am facut cartofi pai cu ditai sabia lui Stefan cel Mare astfel incat la sfarsit sa am si toate degetele, va garantez ca imi pot gasi cu usurinta job in domenii precum pirogravura, pictura pe bob de orez, genetica sau alte chestii la fel de migaloase.

Remarcabila si tigaia de pui facuta de Andreea si Nicu, dar si cotletul de porc cu sos de piper verde facut de Oana si Iulia. Ultimele, dar nu cele din urma, pastele cu somon facute de Stefan si Andrei. Si, ca sa nu se supere, remarcabila si prestatia lui Chinezu, nu in bucatarie, ci pe hashtagul #sosuim si la facut poze, primele 2 apartinandu-i.

Asadar, parafrazandu-l pe Bobby Voicu, nu va fie frica sa experimentati. Fie si in bucatarie!

 

5 Responses to Culmea piscotarelii: bloggeri la cratita!

  1. Dan Olteanu says:

    Esti tare bloagare! Deci mîine când ne vedem nu trebuie sa-mi aduc sandwich-ul cu mine 🙂

  2. Make says:

    @Dan – nu il lua, ca stiu eu o shaormerie buna :))) Crezi ca medalionul se facea fara ajutor? 😀

  3. Foarte tare si distractiv. Mi-ar fi placut sa iau si eu parte la asa ceva, va faceam clatite cu knorr :))

  4. sorin says:

    da cum mama dracu de numa pe alde tine te cheama astia la mokaneli?da eu ce am?sunt cioata?

  5. […] celelalte preparate din buc?t?ria Unilever Food Solutions, arunca?i un ochi ?i pe la Chinezu, Make, Haotik, Andrei, Andreea ?i Nicu (care a descris cu lux de am?nunte cum se prepar? o tigaie de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *