Cum mor simbolurile

Succes Echipei Bloggerilor!

11/05/2011 Comments (1) Sport

Cum a fost la Galati, pe #DrumulMingii

Cand mi-a zis Chinezu ca e la Galati pe #DrumulMingii in aceeasi perioada in care eu ma aflu “in zona”, am zis ca nu putem rata ocazia sa bem “o bere cu vorbe” in orasul de pe Dunare.

Pentru ca, in primul rand, #DrumulMingii se refera la oameni. Si nu ma refer aici doar la cei 1000 care alearga cu mingea la picior. Ci si la oamenii care vin la evenimentele din fiecare oras sa socializeze cu bloggerul oficial (pentru asta, Chinezu mai tre’ sa dea o bere). Sau cei care vor sa joace fotbal cu oameni de la care au invatat ce inseamna fotbal adevaratIlie Balaci, Costel Orac, Sorin Cartu si celelalte glorii (nu foste, pentru ca ei vor fi intotdeauna glorii, fata de epigoni precum Dodel, Gigel si Jardel de Rahova).

Imi pare rau ca l-am ratat pe Ionut Pavel la care am ramas dator – numai ca dau eu berea cat de curand trec prin Braila, dar ma bucur ca i-am cunoscut personal pe Meneopol@DoruSto@John___Smith ?i @thypope cu care doar ma conversasem pe tuiteru’ nostru drag.

Saptamana aceasta, #DrumulMingii ajunge la Piatra Neamt, orasul care i-a dat fotbalului romanesc pe Axinia, Toma Nicolau si Adi Zabava 🙂

One Response to Cum a fost la Galati, pe #DrumulMingii

  1. Ionut says:

    si mie imi pare rau ca nu te-am cunoscut, dar nu e timpul pierdut si de bere sa stii ca nu o sa uit :)), cum ziceam, oricum visul meu este sa va cunosc pe toti membrii DreamTeam, pentru ca toti imi sunteti la fel de dragi (profesional), sa ai o zi minunata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *