Viteza sangelui meu

Cum a fost cantarea de “La Bucataru'”

14/10/2009 Comments (3) Blog

Cum a fost pe 13 octombrie in Crossroads

Ei, dragii mosului, de cate ori zic ca ma las de cantat, ca showbizul nu e de mine (nu muzical, ci principial) si multe alte negari ale unei idei trasnite (aka Make = mare artist :)), se mai intampla un concert care ma face sa ma mai gandesc.

Unul din ele a fost aseara, 13 octombrie, in Club 100 Crossroads din Bucuresti. Lume nu multa, dar pe spranceana, foarte “ascultatoare” de muzicile prestate de mine si de Folk Band Imperfect (Dan – chitara, Danny – clapa si Andreea – voce).

Am cantat 2 ore fara 5 minute, si piesele mele (Muraturi, Toamna, Dali, Primavara, Colind pierdut, Caii, La Piata etc.) dar si piese consacrate (Lily, Olguta, Tanar si liber, Wish you’re here etc.). plus, bonus, “Padurea cu alune”, ca de, nu se putea fara.

Au fost solo-uri rock la “Poem cu cai”, valuri si pescarusi la “Marea”, “Dali” e parca mai plina cu pian, ce mai, ne-am distrat la maxim in cele doua ore cat am cantat. Abia astept sa ii treaca Andreei raceala, ca sa cante mai mult alaturi de noi sau singura cu Dan.

Cateva poze pot fi gasite pe contul de Facebook al lui Titi Ghioc

3 Responses to Cum a fost pe 13 octombrie in Crossroads

  1. Bibbles says:

    dar nici sa nu te gandesti ca te lasam de cantat!!!! Ne-am simtit extraordinar aseara.. mi-era ffffff dor de un concert d’al tau…sa cant si sa urlu si sa ma destrabalez.. bine..trebuia sa pastram aparentele de copii cuminti asa ca am incercat sa ma abtin pe cat se poate 😀 Felicitari si lui Dan-chitara… mi s-a parut fenomenal..a cantat bestial.. si Danny la clape nu a stat deloc mai prejos :b ..iar solistu..solistu..eeeh..aici e alta discutie 😀 un asemenea geniu nici nu poate fi contestat.. intr-un cuvant..sau mai multe de fapt.. asteptam cu nerabdare urmatorul concert! Sa ne revedem cu bine si la fel de voiosi..si fara raceli..si data viitoare! Cu drag, Diana..aka Bibbles :b

  2. Titi Ghioc says:

    Merci Make, o seara extraordinara! Sper ca te-au bucurat pozele 🙂

  3. Dan :D says:

    A fost de departe cel mai distractiv concert la care am fost/cantat si a fost o…pre-aniversare excelenta.am baut cam multe beri :))) dar a fost superb!!! multumesc Make!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *