Despre “spiritul de echipa” cu “Echipa ForeverFolk” la Radio...

Frumos sunt, talentat idem, destept am spus, am dat...

02/07/2010 Comments (3) Noutati

Cum ne-au batut Jandarmii si noi nu ne-am suparat

Continuand titlul, as putea spune nu doar ca nu ne-am suparat, ba chiar ne-a placut. Pentru ca ne-au batut la fotbal, in lupta cinstita, fara arbitraj tendentios sau pulane motivationale.

Dupa reusita primului patrulater fotbalistic, Jandarmeria Romana a hotarat sa transforme aceasta intalnire intr-una periodica, astfel ca, pe 30 iunie 2010, cele 4 echipe – Nationala Artistilor, Nationala Ziaristilor, Echipa Bloggerilor si Echipa Jandarmeriei – s-au reintalnit pe terenul de fotbal. Locatia a fost schimbata – daca in mai s-a jucat la baza Jandarmeriei Romane din Baneasa, de aceasta data s-a jucat la baza de antrenament a Concordiei Chiajna din comuna Rosu.

Rezultatele sunt la fel de putin importante ca si la prima intalnire. Daca atunci #echipabloggerilor a iesit pe locul 2, pierzand cu 2-0 finala cu Nationala Artistilor, dupa ce in primul meci a batut Echipa Jandarmeriei cu 3-0, de aceasta data rolurile s-au modificat un pic. Echipa Jandarmeriei ne-a invins fara drept de apel in primul meci cu 4-0, astfel ca am jucat finala mica impotriva Nationalei Ziaristilor, care pierdusera cu 2-0 in fata artistilor. In al doilea meci, am reusit sa ne mobilizam mai bine ca in primul si am castigat cu 2-0 dupa o dubla a lui Andrei Bicky (primul cu largul concurs al portarului advers).

Dupa cum spuneam rezultatele conteaza extrem de putin. Important este dialogul stabilit intre cele 4 bresle – Jandarmeria, Presa scrisa, online-ul si Artistii. Toti cei implicati au putin timp liber (pana si din echipa noastra au lipsit, din diverse motive, foarte multi jucatori, deci nu se poate spune ca bloggerii sunt aia care pierd vremea pe net) dar toti cei implicati au venit sa joace fotbal cu singura miza – socializarea si distractia – fara ca asta sa insemne ca nu s-a jucat in cel mai serios mod cu putinta.

Inca o data felicitari Jandarmeria Romana pentru inca un eveniment foarte reusit si cu siguranta ca noi, #echipabloggerilor, vom raspunde mereu prezent la apel pentru astfel de competitii.

3 Responses to Cum ne-au batut Jandarmii si noi nu ne-am suparat

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Pandaru Alin and others. Pandaru Alin said: RT: @make2000: Cum ne-au batut Jandarmii si noi nu ne-am suparat – http://bit.ly/9hhEoH […]

  2. Mihai says:

    Si scorul?

  3. make says:

    pai am zis, 4-0 pt jandarmi. Apoi 2-0 pt noi cu ziaristii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *