Selectiuni din playlist-ul Folk You 2011

Dam si noi dovada de maturitate?

30/06/2011 Comments (2) Blog

Cum sa ajungi un Tuborg party-manager de succes!

Va povesteam acum 2 zile de noul meu job, acela de antrenor de Tuborg party manager. Ca orice antrenor care se respecta, a venit momentul sa il bag pe domnul Edward Paicu, candidatul pe care il sustin, intr-un cantonament de pregatire in ceea ce priveste modurile in care poti ajunge un Tuborg party-manager de succes. Iar daca va respecta programul de pregatire cu sfintenie, sigur nu vom da gres, iar premiul este unul pe masura: 1000 euro lunar, telefon de serviciu si o Toyota Auris hibrid. Plus petreceri cat cuprinde!

 1. O petrecere de mare angajament incepe, continua si se termina cu muzica buna! Daca e si live, cu atat mai bine! Daca e folk si canta si Marius Matache&Folk Band Imperfect, e de-a dreptul delir!!
 2. Mai, draga Edward Paicu, in calitate de ucenic al meu, sa tii minte ca o petrecere musai sa aiba bere – multa, ieftina si rece. Daca e si Tuborg, se cheama Raiul consumatorilor de bere buna!
 3. Un padawan tre’ sa inteleaga ca promovarea este esentiala pentru o petrecere! Ca degeaba faci tu ce n-a vazut Parisul, Madridul si Barcelona la un loc, daca lumea nu stie! Dai in presa, faci campanii pe bloguri, folosesti social media, totul pentru front, totul pentru victorie!
 4. Locatia e musai sa fie aleasa si decorata corespunzator. Ca de, nu poti face petrecere tematica sec. XVI in gara, nu de alta, dar pe-atunci nu erau trenuri. Sau sa pui baloane roz la petrecere de motociclisti.
 5. Petrecaretii trebuie sa fie de mare angajament, ca degeaba faci tu petrecere cu dansat pe bar, daca ai doar oameni care vorbesc de MySQL, php, PDL si PNTCD.

Asa ca, in incheierea cantonamentului, va mai invit inca o data sa sustineti folkul in campania de alegere a unui Tuborg party manager!

 

 

 

 

2 Responses to Cum sa ajungi un Tuborg party-manager de succes!

 1. Vlad Dulea says:

  auzi ma? nu vrei tu sa te faci si trainer de traineri? :))))
  ia zi si mie, io acuma ce mai scriu? ca ai zis clar si la obiect cam tot ce trebuie!
  huo!

 2. […] campania Tuborg Party Manager si cum sunt eu trainer de Party Manager am tot vorbit (aici si aici). Ei, va anunt ca intrucat duminica se cam termina campania, ucenicul meu Edy Paicu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *