Evenimente culturale de retinut

Am un nou tricou favorit

11/04/2012 Comments (0) Blog

Cum sa faci cadoul potrivit

Cu articolul urmator voi fi in special in asentimentul domnilor, desi sunt convins ca si doamnele si domnisoarele sunt interesate cand e vorba de cadouri. Stiti cum e, noi, barbatii, trebuie sa fim mereu atenti, de 14 februarie, de 1 martie, de 8 martie, de aniversarea casatoriei, de ziua sotiei, de Paste si de Craciun si asta ca sa numesc doar aniversarile principale. Si daca la 20 de ani florile si un mutunache salveaza situatia, de la 30 in sus, lucrurile sunt mult mai complicate. Daca vei cheltui o suma de bani, iar cadoul nu va fi “gustat”, ai incurcat-o. Sa nu mai spun ca, indiferent de bugetul alocat, barbatii vor fi intotdeauna in dificultate cand e vorba de cadoul potrivit (marime, culoare, destinatie si cate si mai cate). Iar daca mai adaugi ca, in general, noi, barbatii, stam prost la capitolul rabdare in a cauta “the special one”, dilema existentiala e deja o certitudine. Ultimul aspect, dar de multe ori cel mai important, toti suntem in criza de timp, asa ca avem nevoie de solutii rapide si la indemana.

Si atunci, va intreb, domnilor, cum va suna ideile acestea de cadou: curs de gastronomie intr-unul din cele mai prestigioase restaurante din Bucuresti; degustare de vinuri de Bordeaux; pachet turistic (O noapte de cazare cu demipensiune, excursie in Delta Dunarii cu pranz inclus, fructe si vin in camera, acces nelimitat la sauna, jacuzzi, sala de fitness, Internet în camera, loc de parcare inclus). Toate au marele avantaj ca nu trebuie sa alegeti voi, ci o va face fix persoana care se pricopseste cu cadoul, care poate fi sotia, prietena, dar in acelasi timp si un partener de afaceri sau un angajat (vreau sa vad eu angajatul care isi concediaza seful dupa un asa cadou – Stefan, cum comentezi???!!!).

Iar acum o sa spuneti: hai, bre, nu ne mai fierbe, zi-i solutia! Ei bine, aici intra in scena Emova. Care vine frumos ambalat, numai bun de oferit si contine catalogul ofertelor si voucherul pe care destinatarul il va folosi direct la prestatorul serviciului. Bonus, primiti si Ghidul Restaurantelor Recomandate din Romania (67 de restaurante din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu si Sinaia).

O sa spuneti ca astfel de cadouri nu sunt ieftine. Partea buna e ca aveti 4 versiuni de “motorizare” ca sa zic asa: Bronze (240 lei), Silver (405 lei), Gold (615 lei), Platinum (800 lei) (in poza din dreapta aveti modelul Platinum).

O campanie DreamTeamRO – daca va intrebati de ce zambim asa, cu toata gura, sa stiti ca e de la branzeturile lui Francois Bourgon (Meilleur Ouvrier de France in 2011, un titlu ce se acorda odata la 4 ani).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *