Grupa de la Mondialele de polo

Hai, Romania !

27/02/2013 Comments (5) Sport

A inceput Cupa Coca-Cola

Din punctul meu de vedere, sportul este structurat intocmai ca o piramida trofica: cu cat baza este mai lata, asta insemnand sportul de masa, cu atat si varful piramidei (sportul de performanta) va fi unul puternic. Cu cat vom avea mai multi copii care bat mingea in curtea scolii sau pe orice alt teren de sport sau maidan, cu atat mai multe sanse va avea fotbalul romanesc sa isi revina din semi-mediocritatea in care este la ora actuala.

Cupa Coca Cola 2458 de echipe, 397 de licee, peste 5000 de elevi implicati. Acestea sunt cele mai importante cifre cand vine vorba de Cupa Coca-Cola. Nu buget, nu promovare, nu altceva. Si poate ar trebui sa mai spun o data: 5000 de baieti si fete care vor sa faca sport. Cele doua echipe castigatoare (una de baieti, una de fete) vor beneficia de un cantonament la baza de antrenament a nationalei Romaniei de la Mogosoaia, cu un program similar cu cel al jucatorilor lui Victor Piturca la convocari.

Faza finala se va desfasura in perioada 24-26 mai la Bucuresti. Toate detaliile despre eveniment le gasiti pe site-ul competitiei. Mult succes tuturor participantilor!

Sponsor principal: Vodafone Romania. Partener tehnic: Intersport

5 Responses to A inceput Cupa Coca-Cola

 1. ihearlights says:

  hmm…suna ciudat sa spui ca la cupa coca cola sponsor principal este vodafone…

 2. Make says:

  @ihearlights si mie mi s-a parut ca e un pic ciudat, pe de alta parte, evenimentul in sine se numeste Coca-Cola – sa mai spui ca e si sponsor deja e (un fel de) pleonasm :))

 3. ihearlights says:

  Da, stiu, dar suna ciudat.

  Oricum, foarte misto ce se intampla, foarte multe echipe. De ar fi fost asa ceva si pe vremea mea…

 4. D-Petre says:

  Bine ca se mai ocupa cineva si de promovarea sportului la copii indiferent ca se numeste Coca Cola sau Vidafone.

 5. Make says:

  @D-Petre Exact, nu conteaza cine face, important e ca se face

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *