Ce mai primesc la redactie

Stiinta, arta si chef de drum

26/07/2013 Comments (0) Blog

DA – muzica, NU – zgomot

muzicaDe ce  titlul de mai sus? Pentru ca in harababura urbana asta imi doresc, sa nu mai aud bormasina vecinului, baietii de la gaze care sparg strada cu pickhammerul, claxonul soferilor isterici sau al vecinei cu masina blocata de o masina de aprovizionare. Si daca totul ar putea fi convertit in muzica, as fi cel mai fericit. Sau macar mult mai linistit.

Music Yue 2Iar daca nu v-ati prins deja, voiam sa va spun ca proiectul meu favorit in competitia Design Lab 2013 este, evident, Music Yue. Conceptual pare viabil (si nu o spun eu, ci specialistii in design ai Electrolux), partea vizuala excelenta, asa ca imi pun sperantele ca el se va numara printre cele trei proiecte finaliste. Evident, pasul decisiv va fi modul in care Jiawei Huang, autorul proiectului, va fi capabil sa convinga juriul de fezabilitatea proiectului.

Sea BreezeDaca inca nu aveti un proiect favorit, le puteti vedea pe toate descrise pe blogul Electrolux. Daca preferati partea vizuala, puteti urmari conturile companiei pe retelele de socializare TwitterFlickrPinterestInstagram sau in comunitatea dezvoltata pe Google+, pentru ca, inca o data o spun, proiectele sunt remarcabile din punctul de vedere al problemelor pe care le trateaza (Social Cooking, Natural Air si Effortless Cleaning). De fapt, sunt initiative care incearca sa ne usureze viata.

Si nu uitati sa urmariti competitia pana la final, promit sa va tin la curent pe Facebook si twitter legat de ziua finalei si despre castigatorul competitiei.

Muzica, maestro! Castigatorul este…

Am lasat partea “fierbinte” pentru la sfarsit. Da, a venit si momentul atat de asteptat sa alegem castigatorul concursului si sa decidem catre cine va pleca mirobolantul cuptor cu microunde Electrolux. Au fost multe raspunsuri bune, n-a fost usor sa aleg (am cerut si parerea oamenilor de la Electrolux, recunosc), mai ales ca pe majoritatea va cunosc personal. Impreuna cu clientul am stabilit intai o lista scurta, cu semifinalisti, pe care au intrat, in ordine alfabetica, 1) Anamaria, 2) Dana, 3) Feri si 4) Proro. Iar aici a intervenit Random.org (foto jos)

Random castigator

Asadar, cuptorul cu microunde Electrolux EMS20400W merge la Anamaria!!!

Felicitari pentru premiu, voi reveni cu un mail pentru a stabili detaliile livrarii lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *