Incet si in liniste, ma fac mare

Poezia nu moare niciodata

23/02/2012 Comments (0) Blog

Daca azi…

Daca azi m-as gasi cu totul si cu totul intamplator in Iasi, as merge la Phoenix Coffee Tea and Spices sa ii vad pe Alexandra Andrei si Cosmin Vaman (in ordinea asta pentru ca suntem niste domni, iar domnisoarele se trec primele). Doi copii care canta teribil de frumos, pe care i-as asculta cantand fiecare cate 2 ore cel putin, doi copii care fac muzica de calitate intr-o tara de manele, bumtzi-bumtzi si hipstereala, cu zambetul pe buze si fara sa se gandeasca prea mult daca merita sa munceasca.

Alexandra Andrei – Joc

Si daca as intarzia pana maine (adica vineri) in Iasi, tot la Phoenix m-as opri, sa ii ascult pe Lucian Darie si Paul Arva, doi muzicieni fabulosi si ale caror merite sunt atat de putin cunoscute si recunoscute.

Paul Arva – Miss America

Si daca vineri nu m-ar prinde in Iasi, ci as ajunge constient sau accidental in Lehliu-Gara (sunt doar 60 km de Bucuresti), as merge sa ii vad pe Tapinarii si pe Fara Zahar in restaurantul La Partid. Si daca trupele nu va conving, v-as spune sa mergeti pentru Emil, Emil Constantinescu, patronul acestui stabiliment, care vrea sa dea ceva inapoi comunitatii unde a crescut si unde produce. Bonus, as baga si un ciolan de fasole si o portie de clatite.

Daca week-endul l-as incepe la Timisoara, m-as opri la JazzOffice sa ii ascult pe Emil Kindlein si Daniel Silvian Petre in showul lor numit Acoustica, cantand de la Doors la Dylan, de la Nicu Vladimir la Survolaj.

Daniel Silvian Petre si Emil Kindlein – In love without you

Daca azi lumea ar fi dupa cum vreau eu, am avea macar trei zile de muzica buna in fiecare saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *