setlist GreenTea

Setlist, cadouri și piesa nouă

#PovestileAlchimiei

#PovestileAlchimiei

05/01/2018 Comments (2) Noutati

Dacă mâine…

Dacă mâine aș scoate un best of…

aș pune pe el:

1. Colind pentru prieteni 2. Cârciuma 3. Ultima ninsoare 4. Alchimistul 5. Azi plouă 6. Baladă pentru bormașină 7. Licurici 8. … completați voi!

Dacă mâine aș scoate un album de coveruri

aș pune pe el:

1. Iluzia unei insule 2. Comfortably numb 3. Amintire cu haiduci 4. Tânăr și liber 5. Pseudofabula (Într-o nu știu care seară) 6. Jurământ la Putna … completați voi!

Dacă mâine aș scoate un album cu cântece de iarnă…

aș pune pe el:

1. Colind pentru prieteni 2. Colind pierdut 3. Ultima ninsoare 4. De dragul tău 5. Ninge 6. Fără cifra doi 7. Colind de dor 8. Ninge-n Bucovina

Dacă mâine aș face un turneu național…

nu aș rata, cu siguranță:

1. Cluj 2. Iași 3. Craiova 4. Gura Humorului 5. Onești 6. Bacău 7. Mediaș 8. Timișoara 9. Constanța 10. Dorohoi/Suceava.

Dacă mâine aș putea să aleg cu ce muzicieni vreau să lucrez…

nu ar lipsi, fără doar și poate, Cristi Mihai, Nicu Alifantis, Dan Byron, Mihai Neniță, Berti Barbera, Vlady Săteanu, Alexandru Panfilov. Victor Panfilov nu se negociază, el e din start acolo.

Totul pornește de la un vis, cu condiția să nu fiți genul care doar visează și așteaptă să le ghicească cineva visurile. De fapt, pentru mine visurile sunt doar primul pas spre concret, un fel de planificare primară. Care, ulterior, intră în malaxorul creierului și în spirala numită buget – fezabilitate – sustenabilitate. Restul e muncă. Scris proiecte, muncă pro bono, clădit relații, bătut la uși, ajutat alți oameni. Dacă mâine vreau, azi trebuie să lupt, nu o face nimeni pentru mine. Poți să dai o mână de ajutor? Nu sta ascuns, dă-mi un mesaj.

2 Responses to Dacă mâine…

  1. Marius says:

    Si pentru ca tot nu stiam in ce ordine si mai ales, ce melodii de la tine sa ascult, o sa fac exercitiul asta si o sa le ascult in ordinea propusa de tine!

  2. Make says:

    @Marius pe majoritatea le gasesti la mine pe YouTube, poti sa iti faci playlist cu ele :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *