Management universitar defectuos sau indolenta la toate nivelurile?

Dati-mi voie sa ma laud…

21/03/2012 Comments (1) Blog

Dati-va-n papucii mei…

Recunosc. E o campanie platita, in natura. Mai exact in…papuci, organizata de Blogal Initiative si Zorile Store. Sa imi fie cu iertare, dragi cititori, sper ca povestea de mai jos sa explice si, macar partial, sa justifice cauza. 

Asa cum inundatiile si zapezile abundente gasesc autoritatile locale intotdeauna nepregatite, asa e si cu mine si cu temperaturile ridicate. Intotdeauna vine atat de brusc incat nu stiu cum sa renunt mai repede la bocanci si alti pantofi de sezoane ploioase si pline de noroi si sa trec la chestii lejere. Care chestii lejere insa,  nu imi sunt imediat accesibile. De ce? Pai de anul trecut pana acum, sandalele/papucii/slapii sau cum s-or numi ei/ele, s-au cam stricat, si nu mai sunt de iesit cu ele pe strada. Drept pentru care, e nevoie sa imi fac timp sa ies la cumparaturi.

Cuvantul magic: timp. In ziua in care scriu acest articol am 2 evenimente, am trecut deja 3 ore prin laborator, sunt la al 2-lea post pe blog. Timp e ceva ce nu se poate cumpara. In plus, daca ar fi vorba de intrat in primul magazin si cumparat de pe primul raft, ca pe paine, poate ar fi simplu. Dar in materie de papuci sunt extrem de fitos. In primul rand, nu pot purta papuci de genul Ipanema (foto dreapta), pentru ca in 2 ore as avea rani la degetele implicate.

In plus, papucii mei trebuie sa fie buni si de alergat cu ei, macar pe distante scurte (de exemplu dupa autobuz), deci trebuie sa imi stea in picioare, altfel nu sunt utili. Si daca vi se pare ca deja fac figuri, trebuie sa va spun ca asta nu e totul, pentru nici prea inchisi nu imi plac, pentru ca transpira piciorul.

Asadar, alegerea mea sunt papucii Rider Roots II AD. Dupa ce ii primesc de la Zorile Store si ii bag in teste, promit sa va informez.

One Response to Dati-va-n papucii mei…

  1. […] are nevoie de aerisire la picioare, Cosmina are acum multe perechi de papuci +1 de la noi, Matache nu are timp de cumparaturi, Bebicisimamiciperfecte a purtat sandalutele poate chiar de ziua ei si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *