IRB Nations Cup

Romania a castigat IRB Nations Cup

Un “Multumesc!” emotionant

18/06/2012 Comments (2) Sport

Datorita lor e frumos sportul

Gazeta Sporturilor a publicat un articol despre fanii irlandezi care, la 4-0 pentru Spania in minutul 89, isi sustineau echipa din tribune (click aici pentru articol). Si mi-am adus aminte de un clip absolut fantastic, din baschet. Cu fanii lui Partizan Belgrad cantand, la 30 de minute de la incheierea unui meci pierdut de echipa lor cu 66 – 82 acasa, impotriva celor de la Panathinaikos Atena.

Si cu siguranta mai stiti exemple de acest fel (fanii lui Liverpool cantand You’ll never walk alone sau fanii Timisoarei cantand la 8-1 pentru Steaua, chiar pe stadionul Dan Paltinisanu, suporterii de la rugby etc.). Acestea sunt exemplele de dat, nu tricourile cu “Noi am ars peluza-n Ghencea” sau fanii care intra pe teren sa loveasca jucatorii sau arbitrii.

Datorita lor e frumos sportul.

Foto: Serban Constantin

2 Responses to Datorita lor e frumos sportul

  1. Make says:

    @Cristina suporterii dati exemplu de Andrada (citata de Dragos) sunt cei care i-au cerut lui Galamaz sa isi retraga procesul intentat dementului care l-a lovit pe cand juca la Steaua si l-au pus pe el si pe inca 2 jucatori sa “isi ceara scuze ca au jucat la Steaua”. Imi pare rau, raman la fanii lui Partizan si la irlandezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *