aprilie

Drumuri de aprilie

asaltul final crowdfunding

Crowdfunding

18/05/2016 Comments (0) Noutati

David, Alchimia și magia

Marius Matache&Band

Știu că poate v-ați fi așteptat la altceva ca prim articol despre lansare, să vă povestesc ceva inside stuff, cum s-a văzut de pe scenă etc. Sper că nu vă dezamăgesc, dar acest album s-a născut dintr-un efort colectiv, de echipă – Victor, Sorin, Vlad, Radu, Domeniile Sâmburești, Kooperativa, RFI, TNT, SmartFM, F64 (care mi-au pus la dispoziție camerele pentru filmare, deși le-am spus cu 2 zile înainte și era și weekend), Arena Magazin (au muncit Dana, Liviu și Cosmin foarte mult pentru tricouri, căni și restul de produse de merchandising, curând facem secțiune specială la ei pe site pentru produsele promoționale ale Alchimiei), plus cei peste 70 de susținători ai campaniei de crowdfunding. De aceea, mi s-a părut firesc ca ceva din acest proiect să pună umărul la o cauză nobilă, ca o ștafetă dacă vreți.

DavidDe David v-am mai povestit, la fel despre Miky și Mihai, părinții lui, despre eforturile lor de a lupta cu timpul și a crește gradul de independență a copilului lor. Și de când am citit articolul de pe blogul lui Mihai, am vrut să dau o mână de ajutor ca ei să îl ducă din nou la terapia cu delfini, una cu rezultate fabuloase cazurile de autism.  De aceea, am decis ca, pentru început, 20% din banii încasați din vânzările realizate la spectacolul de lansare din București (atât albume, cât și merchandising) să meargă către el. Ulterior, vom vedea ce activări mai putem face care să vină în sprijinul lui. 

Este o sumă foarte mică față de cea de care are el nevoie, dar îmi doresc ca ea să fie doar startul campaniei prin care noi toți îl putem ajuta să mai câștige câțiva metri în lupta cu autismul. De fapt, nu e vorba despre bani, despre o anumită sumă, e vorba de a le spune lui Miky și lui Mihai că nu sunt singuri în această bătălie. Și îmi doresc ca în acest fel să afle mai mulți oameni despre el și poate să dea o mână de ajutor. Fie redirecționând 2% către David prin intermediul Clubului Boreal (aveți detalii mai jos – vă implor, nu lăsați acești bani statului!), fie luând legătura cu Mihai (mihai.stescu@gmail.com), fie donând orice sumă în contul asociației menționate.

Entitate nonprofit: Clubul Boreal
C.I.F. 17800563
Cont:  RO17 RNCB 0278 0004 6570 0004 BCR – Serban Voda

Pentru a dona 2% din impozitul pe venit, folosiți formularul de aici.

Credit foto: machromart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *