spirit liber

Spirit liber

Joshua Redman

Joshua Redman (cronică de concert)

25/03/2016 Comments (0) Blog

David

David Stescu autism

David e un copil special din toate punctele de vedere. Când îl cunoști, senzația pe care ți-o lasă este a unui copil ușor răsfățat, extrem de curios și foarte serios. De fapt, el a fost diagnosticat cu autism înalt funcțional. David este unul din cei mai bine integrați copii diagnosticați cu autism, merge cu bicicleta, călărește, își sună bunicul pe skype singur.

David are doi părinți fabuloși, despre care pot spune că și-au dedicat viețile pentru ca el să fie bine (un termen fad, dar zău dacă știu cum să sumarizez mai corect). Atunci când în România nu se știa mai nimic despre terapii pentru autism, au învățat. Atunci când a fost nevoie de terapii ce nu existau în România, au făcut eforturi supraomenești pentru a reuși să meargă peste hotare. Sunt, așa cum spune Mihai (tatăl lui David), într-o luptă crâncenă și inegală cu timpul. Și dacă nu era destul, se luptă cu prejudecăți, cu un sistem defectuos. Dar niciodată nu li se pare că e suficient, iar cea mai importantă recompensă e să te vadă pe tine un pas mai departe pe drumul spre independență.

Astăzi e ziua lui David, împlinește 10 ani și pentru că nu am reușit să o fac în alt mod (iar pentru asta, dragul meu, îmi cer scuze!), am vrut să scriu câteva cuvinte pe blog, pentru a avea ocazia să îi spun La mulți ani, David!

Cum îl puteți sprijini pe David

Într-o primă fază, puteți dona 2% din impozitul pe profit datorat statului, folosind instrucțiunile de mai jos.

Entitate nonprofit: Clubul Boreal
C.I.F. 17800563
Cont:  RO17 RNCB 0278 0004 6570 0004 BCR – Serban Voda

Pentru a dona 2% din impozitul pe venit, vă recomand să folosiți formularul de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *